Toni Seligrat en un entrenament

Toni Seligrat, tècnic del Nàstic: «L'àrbitre ens ha tret del partit»

El tècnic grana critica l’arbitratge patit a terres valencianes però també lamenta la manca d’efectivitat en el primer temps, on s’ha perdonat en dues ocasions el 0 a 1

Toni Seligrat ha carregat contra l'àrbitre del matx | Joan Alfons López

El Nàstic ha perdut aquesta tarda al camp de La Nucía per 2 a 0 i l’onzena derrota grana de la temporada ha deixat diverses reaccions a la zona mixta de l’Estadi Olímpic Camilo Cano. Toni Seligrat, tècnic grana, ha criticat l’actuació arbitral de Sergio Usón sense oblidar que el seu equip podia haver-se avançat en el marcador en fins a dues ocasions en el primer temps. Roger Brugué ‘Brugui’ i Javi Márquez també han compartit les seves sensacions després del matx.

Declaracions de Toni Seligrat

• El partit dura 90 minuts. Per mèrits, és molt injust. A 45 minuts, ja no té nom. Hem de fer autocrítica, hem tingut moltes ocasions. En el darrer minut no es pot fer el penal que hem fet
  • L'àrbitre ens ha tret del partit. Hem estat dominadors i ens ha carregat de targetes. No crec que ens hagi tractat als dos equips per igual. No crec que ho hagi fet conscientment, però hem estat els perjudicats
  • En el minut 68 ens fan la primera ocasió i marquen. De mitja ocasió et fan dos gols
  • He volgut transmetre que havíem d'estar tranquils per la segona meitat. Entre que veus que és injust, que l'àrbitre no ha ajudat, i que hem tirat més de cor que de cap... La segona part ha estat igualada
  • Havíem de fer el canvi perquè molts jugadors tenien targetes. L'àrbitre anava a expulsar algú i no sabíem qui. Hem canviat a jugadors amonestats i hem acabat igualment amb 10. Dues baixes per Olot però tenim plantilla amb marge

Paraules de Brugui

• Com que tenia tantes ganes d'ajudar a l'equip, he treballat molt per tornar ràpidament
  • Hem tingut moltes ocasions en la primera meitat. Perdones i això és futbol. Ells n'han tingut mitja i un penal dubtós
  • Minut 45, gol en contra, és delicat. Potser l'equip ho nota
  • L'Olot arriba en bona dinàmica, però nosaltres ens hem fet molt més forts a casa, no hem perdut en tota la segona volta
  • Ens falta ser més decisius a partir de 3/4 del camp. Però fas un bon partit amb set grogues, una vermella, un penal dubtós... El partit el decideix l'àrbitre. Estem fotuts