Márquez controla la pilota en el centre del camp

Un bipolar Nàstic perd al camp de La Nucía

Els grana cauen derrotat al camp de La Nucía en un encontre on quallen un bon primer temps però són clarament superats en la segona meitat on no poden reaccionar

Els tarragonins han patit l'onzena derrota de la campanya | Gimnàstic

El Nàstic ha perdut per 2 a 0 al camp de La Nucía en un matx on ha ofert dues cares totalment contràries: una on ha tingut la possessió, les ocasions i les bones sensacions i una altra on li ha passat factura el gol encaixat en el temps de descompte de la primera meitat, s'ha deixat influenciar per l'arbitratge i no ha estat capaç d’oferir un rendiment decent per poder empatar o retallar diferències després d’encaixar el 2 a 0. Aquest és un pas enrere d’un Nàstic que sembla haver perdut la solidesa defensiva de principis d’any després d’haver encaixat sis gols en les tres últimes jornades.

Gran primer temps amb pèssim resultat

Els grana saltaven a la gespa de l’Olímpic Camilo Cano amb valentia, no deixant-se intimidar pel bon rendiment d’un La Nucía que no havia perdut cap partit com a local. Els de Toni Seligrat volien la pilota i la tenien, a més generat perill a la porteria d’Òscar Fornés. La primera arribada clara es produïa en el minut 6 quan una assistència de Ballesteros arribava a peus d’un Fran Carbia que enviava l’esfèric llepant el pal esquerre de la porteria alacantina.

La primera ocasió del matx era per un Nàstic que volia repetir. Javi Márquez, envalentit després del gran gol al camp del Castelló, intentava un xut llunyà que Fornés aturava en dos temps. No ha estat fins al minut 19 quan els tarragonins han gaudit d’una doble ocasió extremadament clara. Una centrada d’Albarrán des de la banda dreta era excel·lentment rematada per Fran Carbia. Fornés realitzava una gran aturada, deixant la bola morta dins de l’àrea i Pedro, aprofitant l’acció, engaltava un xut que ha estat detingut sobre la línia de gol per la panxa de Julen Monreal.

Pedro Martín a punt de marcar el 0 a 1 en el primer temps
Els grana han perdonat en diverses ocasions el 0 a 1 i ho han pagat car | Gimnàstic

El Nàstic tenia la pilota, portava el ritme del partit i gaudia de les millors ocasions. El pitjor de tot era que no s’havia traduït en el marcador. Ballesteros, en el minut 29, ho tornava a provar amb una falta i l’única arribada perillosa dels alacantins en el primer temps es traduïa en diana. Una falta concedida per Bonilla al lateral esquerre passava a ser un penal després d’una polèmica acció de Pedro Martín en la centrada posterior. Agüero s’encarregava d’executar el penal i, tot i que Bernabé encertava la direcció i rebutjava el xut, no podia evitar que el rebuig anés a parar al peu del davanter per anotar l’1 a 0.

La segona meitat, per oblidar

El Nàstic marxava tocat al descans però tenia 45 minuts per reaccionar. Els tenia però no els ha aprofitat. L’equip s’ha desfet en el segon temps, no ha tingut continuïtat en el joc, La Nucía ha estat superior i ha transformat el 2 a 0 en el minut 68 en una acció on Cabezas marxa de Bonilla per posar la bola enrere dins de l’àrea i Agüero ha aprofitat l’oportunitat per ampliar diferències. El matx ha acabat allà. Els tarragonins no han estat capaços de generar cap ocasió contundent per empatar. Un xut d’Albarrán i un altre d’Amang que ha marxat a prop dels pals han estat les úniques arribades que podien donar ales als tarragonins.

Malauradament el marcador no s’ha alterat i el matx s’ha perdut, no sense perdre per al pròxim partit un Fran Miranda expulsat i un Juan Rodríguez que ha vist la cinquena targeta groga i es perdrà la visita de l’Olot diumenge vinent a les 17.00 hores al Nou Estadi. El millor de la jornada és que només el Prat ha guanyat entre els equips de la zona de descens i la zona vermella de la taula queda encara a cinc punts de distància.

Els aficionats del Nàstic són acomiadats pels jugadors
Els futbolistes del Nàstic han dit adéu als seus seguidors amb cares llargues | Gimnàstic

La Nucía

Fornés, Prats, Neftali, Monreal (Mas 53’), Hermosa, Moreno, Juana, Cabezas, Agüero, Fofo (Morgado 36’) i Titi (Perales 71’)

Bernabé, Albarrán, Rueda, Rodríguez (Tienza 83’), Bonilla, Miranda, Márquez, Ballesteros (Amang 68’), Carbia (Brugui 64’), Oliva i Pedro

1-0 / Agüero (45’)

2-0 / Agüero (68’)

Per als locals Agüero (25’), Juanan (59’), Morgado (66’), Prats (72’) i Moreno (92’) i per als visitants Miranda (21’ i 84’), Carbia (42’), Bonilla (43’), Pedro (45’), Rodríguez (54’) i Márquez (83')