El Salou ha plantat cara a un potent Industrias Santa Coloma

El FS Salou planta cara davant el Santa Coloma i gaudeix i fa gaudir de la Copa Catalunya sènior

El conjunt salouenc, que ha disputat la seva primera semifinal de Copa Catalunya sènior de futbol sala davant un gran com el Santa Coloma, cau per 1 a 4 però gaudeix d’una inoblidable experiència

El Salou ha plantat cara a un potent Industrias Santa Coloma | FS Salou

El Futbol Sala Salou  ha viscut un dimarts 10 de setembre inoblidable. L’equip de la Costa Daurada ha perdut per 1 a 4 davant l’Industrias Santa Coloma en la primera semifinal de la Copa Catalunya sènior 2019 que s’ha disputat al Pavelló Sabadell Nord. Els salouencs, que van aconseguir classificar-se per a la competició per primer cop en els seus 20 anys d’història, s’havien d’enfrontar al poderós Santa Coloma, equip que competeix en la màxima categoria del futbol sala estatal. Tot i la contundent diferència entre ambdues entitats, el Salou ha estat capaç de donar la sorpresa i fer gaudir encara més als nombrosos seguidors que van acompanyar l’equip durant l’encontre.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Sergio Garcia aconseguiaavançar el conjunt groc en el primer minut de partit. Una recuperació del mateix Garcia en la seva mateixa pista es convertia en un contraatac després de deixar enrere dos rivals. El col·locat xut amb la cama esquerra es colava al fons de la porteria de Puerta i es convertia en l'1 a 0 davant el deliri de la nombrosa afició tarragonina. Malauradament l’extrema alegria ha durat poc perquè Well, un minut després, era capaç de batre el salouenc Castaño amb un xut des de la banda esquerra. El Santa Coloma no aixecaria el peu de l’accelerador fins que Cardona, en el minut 12, capgirava el marcador.

Tot i que el Salou se situava per sota en el marcador, el seu públic seguia gaudint d’una experiència sense igual en els darrers 20 anys. Well anotaria l’1 a 3 abans d’arribar al descans i Álvarez ampliaria distàncies i sentenciaria el matx en el minut 36 amb l’1 a 4 definitiu que classifica els barcelonins per a la  final d’avui a les 21.15 hores davant el FC Barcelona, qui va imposar-se per 2 a 7 al Futsal Aliança Mataró.

FS Salou

Castaño, Rodríguez, Saladie, Morales, Porqueras, Pavel, Aragonès, Ros, Garcia, Milla, Vega, Martí, Ríos i Bolivar

Santa Coloma

Puerta, Khalid, Lacambra, Santos, Well, Vidal, Cardona, MOrales, Álvarez, Corso, Mayor i Bermusell

1-0 / Garcia (1')

1-1 / Well (2')

1-2 / Cardona (12')

1-3 / Well (19')

1-4 / Álvarez (36')

Targetes grogues

Per al salouenc Garcia (38') i per al colomenc Bermusell (38')

Àrbitres

Joel Garcia i Jordi Centeno amb Ignasi Velasco de tercer àrbitre i Ana carretas d'assistent

Matx corresponent a la primera semifinal de la Copa Catalunya sènior de futbol sala disputat al Pavelló Sabadell Nord amb la presència d'uns 500 espectadors