Gap obrirà a Barcelona la seva primera botiga física d'Espanya

La firma ocuparà un local de 900 metres quadrats del carrer dels Arcs de Barcelona

Diverses persones passejant i fent esport al passeig marítim de Barcelona
La firma ocuparà un local de 900 metres quadrats del carrer dels Arcs de Barcelona | EFE

La marca de roba nord-americana Gap ha anunciat que obrirà la seva primera  botiga física a principis de setembre a Barcelona. L’establiment s’ubicarà al barri Gòtic, al costat del Portal de l’Àngel, i obrirà portes el 3 de setembre. Lligada a la franquícia Grup Galceran, amb 20 anys d’experiència en el sector, l’empresa vol dur a terme un pla de creixement amb l’obertura de diverses botigues a Madrid, València i Lisboa a banda de Barcelona.

L’objectiu del Grup Galceran és «portar les botigues de la icònica marca de moda nord-americana als principals eixos comercials», assenyala Jordi Galceran, director general. De fet, l'empresa s'encarrega de la gestió de botigues i franquícia per a diverses marques internacionals i actualment s'encarrega de 27 botigues en set ciutats diferents d'Espanya.

La botiga comptarà amb una zona de personalització

La nova botiga de Gap se situarà al carrer dels Arcs, en un local antigament ocupat per la marca Desigual, i comptarà amb una zona permanent de personalització on els clients podran adaptar les seves compres amb diverses peces decoratives. De fet, aquesta secció serà la primera a obrir a Espanya i una de les poques que es trobaran a hores d’ara arreu del món. La marca ocuparà un espai de 900 metres quadrats dividits entre botiga, a peu de carrer, i magatzem, a la planta baixa; amb dues entrades i espai per les categories de dona, home, nens i nenes i bebès.

Cal recordar que l’obertura de la botiga estava programa pel maig però la pandèmia del coronavirus ho ha retardat. Gap té a Espanya un dels seus objectius marcats en vermell. La marca es va aliar amb l’operador Dufry per instal·lar botigues en aeroports espanyols i poc després, gràcies a un acord amb El Corte Inglés, va obrir zones de vendes als grans magatzems. Ara, vol instal·lar-se a les grans ciutats.

Actualment, la marca compta amb prop de 4.000 botigues en 52 països arreu del món. «Confiem que Gap assolirà un gran èxit sota la seva gestió i esperem oferir solucions de compra convenients tant per a nous públics com per als clients lleials de la regió», indica Roy Hunt, director global de Franquícia i Aliances Estratègiques de Gap Inc.


Comentaris

envia el comentari