Imatge de Georgina Rodríguez

El preciós gest de Georgina Rodríguez amb el seu fill mort

Georgina mostra el seu costat més sensible en recordar el fill

Georgina Rodríguez és conscient que viu envoltada de tota mena de luxes des que va arribar a la vida de Cristiano Ronaldo. Això sí, per a ella el pilar bàsic és la família i en les últimes hores ha tingut un gest realment bonic amb el seu fill mort.

La influencer és feliç amb el futbolista portuguès i els cinc fills amb qui comparteix la seva vida. I encara que a vegades sembli que no viu en un món real, a les seves xarxes socials publica algunes fotografies plenes d'humanitat.

En aquestes deixa clar que el més important de tot no són els diners, sinó l'amor que sent per la seva família. I especialment per Cristiano Ronaldo, que ha celebrat el seu aniversari fa tot just uns dies.

El gest de Georgina Rodríguez amb el seu fill mort

En una publicació recent a Instagram, Georgina Rodríguez escrivia això en un text que acompanya una imatge de la influencer al costat del portuguès. I en aquesta imatge, s'ha apreciat com ha tingut un gest amb algú important que, malauradament, ja no hi és.

Foto de Georgina Rodríguez al Festival de Cinema de Venècia 2022
Georgina Rodríguez no s'ha oblidat del seu fill mort en el darrer post d'Instagram | Europa Press

«Feliços dies a l'amor de la meva vida. Enamorada de tu, del que som junts», deia el text de Georgina en una fotografia en què veiem com li va de bé a la parella.

La influencer apareixia amb una camisa de setí amb plomes, texans, sabatilles blanques i abraçant el futbolista en una imatge molt tendra.

La imatge que ho diu tot sobre l'amor que sent per Àngel

Estem parlant d'una fotografia on Georgina aprofita el capvespre des d'una terrassa que té accés al desert. També es veu com a la foto apareix una taula amb diversos telèfons mòbils i sembla que darrere hi ha diverses sabatilles d'algun dels seus fills.

Una fotografia molt emotiva, ja que Georgina no s'ha oblidat de cap dels seus fills, fins i tot d'Àngel, que va morir tot just venir al món. Veiem com ha escrit «x6 benediccions» i una emoticona de cor, en referència als seus fills, inclòs l'esmentat que va perdre la vida fa un temps.

Georgina i Cristiano a un photocall
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo van patir molt després de la pèrdua d'un dels fills | Europa Press

Aquesta fotografia s'ha publicat en el context de la celebració del 38è aniversari de Cristiano Ronaldo, que ho ha celebrat a l'Aràbia Saudita amb la família i els millors amics.

Georgina celebra el 38 aniversari de Cristiano amb la millor companyia

I és que ha estat un grup d'amics del portuguès els que han donat una sorpresa, viatjant al país àrab per donar-li tot l'afecte. Han celebrat una gran festa amb una foguera al mig del desert que ha fet les delícies de l'exjugador del Reial Madrid.

Tant Georgina i Cristiano com els seus fills s'estan adaptant a un país com l'Aràbia Saudita, després d'arribar-hi fa tot just un mes. Cristiano ja ha jugat diversos partits amb el seu nou equip, i ha provocat un gran afecte per part dels seguidors àrabs.

Almenys, Cristiano espera complir el contracte de dos anys a l'Aràbia Saudita i per ara, s'han instal·lat en un dels hotels més luxosos de Riad. Georgina i Cristiano han llogat dues impressionants suites de luxe per la qual estarien pagant 3500 euros cada nit.

Veurem com va a Georgina i a Cristiano en aquest periple per l'Aràbia. I si aconsegueixen continuar sent feliços tot i haver-se allunyat de l'elit professional, pel que fa al món del futbol.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp