Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la sèrie de TV3 'Bojos per Molière'

TV3, de pedra en veure les audiències de 'Bojos per Molière': ha costat una dinerada

'El Hormiguero' supera TV3 en audiències

Amb l'estrena la setmana passada dels dos primers capítols 'Bojos per Molière', TV3cobria l'espai de les nits dels dilluns amb una nova producció pròpia, un dels vuit títols que s'havien anunciat per aquesta temporada.

La sèrie, amb què es vol fer un homenatge al món del teatre, compta amb la presència d'actors prou reconeguts. Un dels fets que semblaven indicar que el seu èxit estava pràcticament assegurat, i encara més si tenim en compte el ressò internacional de què va gaudir 'Merlí', que també va ser creada per Héctor Lozano.

Tanmateix, amb les últimes dades d'audiència, tot fa pensar que aquesta sèrie ambientada a finals dels anys 90 a l'Institut del Teatre, almenys de moment, no està cridant tant l'atenció de l'audiència com la seva predecessora.

'Bojos per Molière', superada pel seu rival

I és que la nova producció d'Héctor Lozano no ha aconseguit superar les expectatives. Aquest dilluns, 6 de febrer, el tercer episodi reunia 285.000 espectadors i un 12,7% de share, unes dades una mica més baixes que les que van fer els dos primers capítols dilluns passat. 

L'estrena de la sèrie va fer un 15,7% de quota, amb 641.000 espectadors i posicionant-se com a líder de la seva franja. No obstant això, aquesta setmana no ha estat així. 

Foto de la nova sèrie de TV3, 'Bojos per Molière'.
La sèrie està protagonitzada per Elisabet Casanovas, entre altres. | TV3

Ahir a la nit, Antena 3 aconseguia robar el lideratge a TV3amb 'El Hormiguero', fent un 13,4% de quota. Tot i que se situava a menys d'un punt per davant de l'aposta de la televisió catalana. Per davant va quedar, però, d'un altre plat fort. 'Bojos per Molière' va superar 'La isla de las tentaciones' de Telecinco, que va fer un 11,6% de share, amb 191.000 espectadors.

TV3, líder cada dia amb els telenotícies

D'altra banda, la televisió pública catalana continua sent líder d'audiència diària a Catalunya amb un 15,7% de quota. Aquest dilluns, el 'TN Vespre' de Toni Cruanyes ha estat l'espai més vist del dia, amb 668.000 espectadors i un 29,1% de quota. El 'TN Migdia', amb Xavi Coral i Raquel Sans, també és un dels que més espectadors ha reunit, aconseguint un 29,7%.

El 'Cuines' també ocupa un lloc destacat pel que fa a les audiències. 358.000 espectadors van veure el programa presentat per Marc Ribas ahir dilluns.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES de TV3 al WhatsApp