Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlo Ancelotti abans d'un partit

El gran problema que té el Reial Madrid i que apropa la Lliga a Barcelona

Carlo Ancelotti i el seu fill han de tapar el forat que té el Reial Madrid

Davide Ancelotti intenta ajudar el seu pare en totes les funcions que se li escapen al bo de Carletto. El tècnic sempre ha destacat per la gestió de grup i la visió del partit, però al Reial Madrid sempre se l'ha vist una mica verd tàcticament.

Davide Ancelotti és un amant del futbol, un autèntic boig. És extremadament meticulós i dirigeix amb el seu pare el millor club del món. El duo que formen té moltes virtuts i Davide complementa perfectament a Carlo.

Tot i això, Davide Ancelotti s'acaba de quedar de pedra amb la dada que hem pogut conèixer. I és que el Reial Madrid rep el 72% dels atacs rivals pel mateix lloc.

Davide i Carlo Ancelotti
Davide Ancelotti sap que tenen un problema | EuropaPress

Davide Ancelotti al·lucina amb la dada del Reial Madrid: ¡Un 72%!

Sí, Davide Ancelotti acaba de conèixer el registre que posa en dubte tota la seva feina tàctica i que demostra un greu problema. Segurament en escoltar-lo s'haurà quedat de pedra, ja que el Reial Madrid fluixeja en aquesta zona i sembla que els rivals ho saben.

La dada ha estat concedida pels companys de LaLiga Tv i no deixa cap dubte: El Reial Madrid rep el 72% de les internades pel seu costat dret.

Davide Ancelotti s'encarrega dels aspectes més analítics del joc i segur que no està gens content. A més, el lloc on el Reial Madrid rep la majoria dels atacs està mancat d'efectius i entre Florentino i el cos tècnic no ha volgut reforçar l'equip al mercat d'hivern.

Així, Davide Ancelotti ja sap que haurà de retocar el sistema o fer certs ajustos perquè el problema no segueixi succeint, però sembla difícil, ja que al Reial Madrid li falten vímets en aquesta posició del terreny de joc.

Davide Ancelotti i Lucas Vázquez al Santiago Bernabeu
Davide Ancelotti no té gaires solucions | EuropaPress

Davide Ancelotti no va voler reforços, però Carlo Ancelotti tampoc

La banda dreta del Reial Madrid és la més feble i només la poden ocupar certs jugadors. Davide Ancelotti i Carletto ho saben, però han preferit mantenir la plantilla tal com està. Tot i això, aquesta decisió ha pogut ser un error i més després de les últimes evidències.

El Reial Madrid rep el 72% dels atacs pel seu costat dret i només Carvajal, Lucas Vázquez i Nacho poden ocupar aquesta parcel·la. Però la situació és més dramàtica, ja que Davide Ancelotti aconsella al seu pare apostar per un 4-3-3, cosa que deixa moltes vegades Valverde o Rodrygo amb la tasca de cobrir la banda i ajudar Carvajal.

Sabent tot això, tant Florentino com Carlo i Davide Ancelotti han comès un greu error, ja que han renunciat a un crac mundial aquest mateix hivern, un que hauria ajudat el Reial Madrid a solucionar el desgavell que té muntat al flanc dret: Joao Cancelo.

Davide Ancelotti i Florentino diuen no a Joao Cancelo

El Reial Madrid, atesa la situació actual, hauria d'haver emprès el fitxatge de Joao Cancelo. El portuguès del City es va atipar de Pep Guardiola i va decidir abandonar el club de Manchester rumb a Munic, però abans de decidir marxar al Bayern, Cancelo va ser ofert al Reial Madrid. Sí, ia més a cost 0.

Davide Ancelotti va valorar amb el pare l'opció d'incorporar el lateral, però finalment es va apostar per no portar-lo. Ni a ell ni a ningú. Ancelotti considera que totes les posicions de la plantilla estan correctament cobertes, però les dades demostren una altra realitat. El Reial Madrid és un colador pel flanc dret i Davide Ancelotti no pot posar remei. Per molts ajustaments que faci, sempre faltarà un jugador de garanties per a aquesta posició.

De cara al curs que ve sembla segura la incorporació del jove Vinícius Tobias, però pot ser que encara es quedi curt per a un club tan gran com és el Reial Madrid. Davide Ancelotti i Carlo han de fer alguna cosa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp