Gerard Piqué viendo un partido de la Copa Davis. 19 de noviembre de 2019

La crisi del coronavirus tampoc perdona a Piqué: obligat a prendre una dura decisió

El FC Andorra baixarà el sou a tots els futbolistes i empleats de el club

Tots sabem que Gerard Piqué, a banda de ser futbolista, també és empresari de molts negocis. El català ha invertit molt en alguns projectes com és el cas del Futbol Club Andorra, equip del qual és el seu màxim accionista.

A conseqüència de la crisi del coronavirus,  Piqué s'ha vist en la difícil situació de prendre mesures pel que fa al FC Andorra. L'equip actualment milita a la Segona Divisió B, competició que ha estat cancel·lada fins a nou avís. A causa del confinament, els jugadors no entrenen, motiu pel qual estan aturats i sense treballar, en la mateixa situació que la de la gran majoria d'espanyols que es troben a casa seva confinats.

Gerard Piqué està acabant de pactar una rebaixa salarial amb els jugadors i empleats del primer equip de l'Andorra, una decisió molt complicada. Els futbolistes podrien quedar-se sense feina. El director esportiu del club ha estat qui ho ha comunicat.

L'equip de Piqué pateix les conseqüències de la crisi del coronavirus

«Aquesta rebaixa salarial és un acte de solidaritat. Aquestes coses s'han d'entendre perquè el club deixa d'ingressar diners i no pot comptar amb els recursos que comptava. Aquest mes els jugadors han cobrat el seu sou íntegre i aquesta mesura seria per al següent i mentre duri aquest confinament obligat pel coronavirus», ha confirmat Jaume Nogués, actual director esportiu del club.

Malgrat que Gerard Piqué és el màxim accionista i qui pren aquesta classe de decisions, el director esportiu ha volgut remarcar que «Gerard Piqué està al corrent de tot el que passa al club. A ell li encanta, però ell no negocia amb els jugadors i els empleats. Per això estic jo. Ha estat una iniciativa de la direcció del club i no de la propietat». D'aquesta manera, a Gerard Piqué no li ha quedat més remei que entendre la situació i ratificar aquesta baixada del sou de tots els jugadors i empleats del FC Andorra.