Imatge de Gerard Piqué amb un cartell de Kerad Holdings de fons.

Gerard Piqué a Enric Millo: «La veritat no s'esborra»

L'exdelegat del govern espanyol va eliminar el polèmic vídeo retallat de Jordi Cuixart, però el jugador blaugrana no està disposat a oblidar-ho

La guerra entre Gerard Piqué i l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, iniciada arran d'un polèmic vídeo compartit a les xarxes socials, sembla no tenir final. Recordem que tot va començar després que el jugador blaugrana hagi titllat el dirigent popular de «mentider i manipulador», per compartir un clip retallat, en el qual es podia veure Jordi Cuixart durant l'escorcoll a la seu d'Economia, el setembre de 2017, en una suposada actitud violenta, disposat a impedir la sortida de les autoritats judicials. 

Enric Millo acusa Piqué de voler «generar odi» en contra seva

Després de les crítiques rebudes, Enric Millo va optar per esborrar la publicació, i va demanar a Piqué que no difami el seu nom. «Jo no t'he insultat mai, respecto la teva manera de pensar. Tu demostres ara intransigència amb qui pensa diferent que tu, i voluntat de generar odi en contra meu», va ser la resposta del popular, que també va destacar que «dir la veritat és el millor camí per defensar la llibertat». 

Posteriorment, i conscient de la gran repercussió mediàtica que va tenir la seva picabaralla amb Piqué, Millo va es va mostrar crític amb la cobertura que es va fer per part del canal 324. «Posats a informar de l'atac de Gerard Piqué contra mi, que no fa altra cosa que generar odi contra la meva persona, considero que 324 també podria incloure la meva resposta. Seria massa demanar, massa objectiu o neutral per a TV3, es va preguntar el polític a través del seu perfil de Twitter

«La veritat no s'esborra»

Com era d'esperar, Gerard Piqué no ha tardat gaire a contestar a l'exdelegat del govern espanyol. Després de llegir les crítiques de Millo a TV3, el futbolista va optar per recordar-li que la seva «resposta» ha estat «eliminar el vídeo manipulat». «La veritat no s'esborra», amb aquestes paraules ha tancat el jugador blaugrana el seu missatge, que ha rebut centenars de 'retuits', desenes de comentaris i milers de 'likes'.

Posteriorment, Enric Millo ha optat per donar-li la raó a Piqué, i ha reconegut que «la veritat és molt tossuda i el temps és el seu principal aliat».  «Per això he retuitejat el vídeo complet on es demostra que no m'invento res. Jo no t'insultaré mai per les teves idees però espero que algun dia tu puguis fer el mateix», ha continuat. En definitiva, les dues posicions semblen, ara per ara, irreconciliables.