Shakira i Piqué assistint de públic a un esdeveniment

Piqué esclata contra Millo: «Tu sí que menteixes i manipules»

El jugador blaugrana ha esclatat contra l'exdelegat del govern espanyol, després que aquest hagi compartit un vídeo retallat de Jordi Cuixart

Gerard Piqué no és d'aquelles persones que prefereixin callar el que volen dir, i ho ha demostrat en més d'una ocasió. Els seus constants pronunciaments a favor del dret a decidir, i  les crítiques a l'empresonament dels líders independentistes catalans no han agradat a tothom, però això no sembla haver-li importat. En ple judici del procés, el jugador blaugrana no ha pogut evitar dirigir les seves crítiques contra l'exdelegat del govern espanyol, Enric Millo, per haver compartit un polèmic vídeo de Jordi Cuixart

Un vídeo de Jordi Cuixart que se li ha girat en contra a Enric Millo

La polèmica va començar amb un petit arxiu de vídeo, en el qual es podia veure, suposadament, el líder d'Òmnium Cultural durant l'escorcoll a la seu d'Economia del Govern. «Marxaran d'aquí quan nosaltres vulguem», són les paraules que Cuixart hauria pronunciat, en referència a la policia i les autoritats responsables de l'escorcoll. 

Una versió a la qual Millo va donar credibilitat, optant per compartir-la al seu perfil oficial, però que no es correspondria amb la realitat, ja que, com Òmnium mateix ha assenyalat, es tractaria d'una versió retallada del moment. «El vídeo complet demostra que Jordi Cuixart va treballar per facilitar la sortida de la comitiva judicial», ha assegurat la mateixa organització independentista. 

Piqué acusa Millo de mentir i manipular

Naturalment, la polèmica estava servida, i les crítiques al líder popular han començat a omplir la seva publicació. Però sens dubte la més dura ha estat la de Gerard Piqué, que ha esclatat amb duresa contra ell, acusant-lo de distorsionar la realitat. «Pel nostre coneixement, Enric Millo,  tu sí que menteixes i manipules els vídeos», han estat les paraules del futbolista, que ràpidament s'han viralitzat, amb centenars de 'likes', 'retuits' i comentaris.