Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça

Gerard Piqué, guardonat amb el premi Aldo Rovira

Es converteix en el primer futbolista català guanyador d'aquest premi

El defensa blaugrana Gerard Piqué ha estat guardonat amb el premi Aldo Rovia  2018-2019 que distingeix el millor jugador de la temporada del FC Barcelona. Els encarregats d'atorgar aquest guardó són els periodistes representants dels mitjans de comunicació que formen el jurat. Així doncs, el jurat ha estat format pels directors, caps de secció i un representant dels principals mitjans de comunicació amb presència a la ciutat de Barcelona. 

Piqué és el primer futbolista català que guanya un Aldo Rovira, que aquest any celebra la seva dècima edició. L'exdirectiu del Barça, Josep Lluís Rovira, va crear el guardó en homenatge al seu fill Aldo que va morir en un accident de motocicleta el 18 de març del 2009 als 37 anys.

Primer futbolista català que guanya el premi

El central català és el primer de la història que guanya aquest guardó, ja que en les darreres edicions han estat reconeguts amb aquesta distinció  Éric Abidal, Javier Marscherano, Luis Suárez i Leo Messi, qui n'acumula un total de sis. El trofeu és una estàtua realitzada per l'artista Montserrat Garcia Rius i s'entregarà a Gerard Piqué durant la pròxima temporada.

L'elecció es va decidir ahir durant un dinar a la Llotja President Suñol que va comptar amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, l'exdirectiu Josep Lluís Rovira, el seu fill Borja, i el president de la FCF, Joan Soteras. 

També et pot interessar...