Maud i Antoine Griezmann

La germana de Griezmann, en el punt de mira per la clàusula de 200 milions

La clàusula de rescissió va passar de ser de 200 milions d'euros a 120 milions just abans del fitxatge amb el Barça

Fa una setmana que Griezmann va fitxar pel Barça i, aquest dilluns, ha fet el seu primer entrenament de pretemporada a l'equip. El club ja l'ha presentat públicament i li ha entregat l'equipació de la nova temporada, a més de promocionar el jugador a les xarxes durant tot el cap de setmana. Però el romanç del francès amb el Barça té un llarg recorregut anterior a aquest fitxatge.

Des de fa un any, el futbolista ha estat envoltat per rumors: tenia contracte a l'Atlètic de Madrid fins al 2023, però es comentava que el FC Barcelona estava interessat. Va protagonitzar un documental anomenat «La Decisión», produït per Kosmos, una empresa de Gerard Piqué, que tractava sobre la decisió d'abandonar el club matalasser i fitxar al Barça o no. Al voltant de tots aquests rumors sempre hi ha la seva germana i agent, Maud Griezmann, i ara és assenyalada com la responsable de manipular la clàusula de rescissió

Maud Griezzman és qui controla totes les operacions

I és que les persones que més intervenen en les decisions del jugador són el seu pare Alain, la seva germana Maud, que és qui controla totes les operacions, i el seu advocat Sevan Karian, que és qui les tanca. Ara, després del fitxatge i la rescissió a l'Atlètic, Maud Griezmann està en el punt de mira per ser la responsable de les decisions del futbolista.

A causa dels rumors de l'estiu passat i de les pressions del jugador, l'Atlètic de Madrid va oferir a Antoine Griezzman millors condicions en el seu contracte i el va augmentar a 23 milions d'euros nets per temporada. Així, Griezmman es va convertir en el segon futbolista de La Lliga millor pagat i amb un contracte fins al 2023 que va decantar la balança per no canviar-se d'equip.

L'Atlètic de Madrid va augmentar el contracte de Griezmann a 23 milions d'euros per temporada | CatalunyaDiari.cat

Aquest any, una altra vegada amb els mateixos rumors, el jugador ha decidit fitxar per al Barça. Al març, quan es va començar a parlar d'aquesta possibilitat, Maud Griezmann va assegurar: «És esgotador llegir cada dia coses noves sobre el que el meu germà pensa sobre el seu futur o sobre el que algú diu que pensa. En aquest moment [20 de març de 2019] només estem en contacte amb l'Atlètic».

La clàusula de rescissió va passar a ser de 120 milions d'euros

El passat 12 de juliol l'advocat del futbolista, Karian, va abonar la clàusula de rescissió, que ascendeix a 120 milions d'euros. No obstant, el club de Madrid reclama el pagament de la clàusula anterior a l'1 de juliol, que era de 200 milions, ja que consideren que el fitxatge amb el Barça estava tancat abans de canviar l'impost.

De moment, Maud i Antoine Griezzman se n'han sortit amb la seva: un any més de contracte al Barça i el pagament de la clàusula inferior. L'entorn del jugador haria anat creant els rumors que els interessaven per aconseguir els contractes i fitxatges que més han atret al jugador francès.

També et pot interessar...