Basca, pedagoga i allunyada dels focus: així és Erika Choperena, la dona de Griezmann

La parella, que es va casar fa dos anys, ha viscut una gran història d'amor
Basca, pedagoga i allunyada dels focus: així és Erika Choperena, la dona de Griezmann | Cedida

 

Els rumors sobre el fitxatge d'Antoine Griezmann ja s'han resolt: el Barça ha anunciat que comptarà amb el francès durant les pròximes cinc temporades. El futbolista, que la temporada passada no es va decidir, ara ha apostat per Barcelona com la nova llar per la seva família. Amb els seus dos fills, Mia (2016) i Amaro (2019), Griezmann i la seva dona, Erika Choperena, venen per quedar-se, almenys, fins al 2024. I és que la nova WAG del Barça arriba amb la mateixa força que Griezmann.

 

Erika Choperena és basca, pedagoga i poc aficionada als focus, és molt diferent del prototip de dona d'un futbolista. La seva història d'amor va començar el 2011, quan ella vivia a la residència d'estudiants de Sant Sebastià i Griezmann jugava a la Reial Societat. Coincidien a l'hora de dinar, perquè els jugadors de l'equip de Donosti dinaven a la residència, i després de creuar-se un parell de vegades «vam començar a enviar-nos missatges», explica Griezmann.

 

Una imatge del casament del futbolista i la seva parella | CEDIDA

 

Els rumors diuen que els inicis no van ser senzills i que el francès va haver d'esforçar-se per aconseguir el seu amor, encara que, des de llavors, han estat inseparables. El 2014, quan el futbolista va començar a l'Atlètic de Madrid, la parella es va traslladar a la capital, dos anys més tard van tenir la seva primera filla, la Mia, i el 2017 es van casar a Toledo. Aquest mateix any, amb l'arribada del segon fill, l'Amaro, arriba també una segona mudança, aquesta vegada a la ciutat comtal.

 

 

L'Erika, que no és gaire activa a les xarxes socials, tenia un bloc de moda i tendències anomenat «Cordialmente Erika», però que va esborrar quan va començar a tenir fama, tal com recull 'En Blau'. Griezmann assegura que és «molt discreta» i la «jefa de casa», pel que segurament ella triarà la nova llar familiar. De fet, es comenta que ella va convèncer Griezmann d’acceptar jugar al Barça, ja que la noia creu que Barcelona és un bon lloc per viure-hi i formar-hi una família.

 

No obstant això, els barcelonistes de pura raça veuen un problema en Choperena: és una amiga íntima de Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo. Però segur que se n’oblidaran quan la parella arribi al Barça per triomfar, com ja han fet la resta de jugadors i parelles.

 

 

També et pot interessar...