URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Mayte García, la dona de Cañizares, es va negar a entrar en depressió amb la mort de Santi

El nen va morir amb cinc anys a causa d'un càncer infantil, i la seva mare ha aconseguit tirar endavant gràcies a la seva família
Mayte ha impulsat un nou projecte de recaudació de fons per la investigació del càncer infantil | Instagram

 

Mayte García, l'esposa de l'exfutbolista Santiago Cañizares, s'ha sincerat sobre com va viure la mort del seu fill de cinc anys a causa d'un tumor cerebral fa quasi un any i mig. El seu fill, el petit Santi, va morir als seus braços i la seva mare ha assegurat en declaracions a 'Lecturas' que des de llavors «vaig sortir de l'habitació de l'hospital somrient, flotant». Després de tota la rabia continguda, Mayte assegura que va pensar «va sortir de mi dir 'no seràs una mare depressiva, seràs un exemple'».

 

La dona, que acaba de presentar el seu nou projecte a Barcelona sobre la investigació del càncer infantil. Aquest, realitzat amb la col·laboració dels hotels Sallés, pretenen realitzar activitats durant tot l'any amb les quals recaptar fons per combatre la malaltia, segons explicava la mare al seu perfil de l'Instagram.

 

 

Segons Mayte, la seva energia no va ser la mateixa al llarg de la malaltia del seu petit Santi. Abans de la mort del petit, la por i els dubtes eren constants a la seva vida, però «dues hores abans de morir Santi» les coses havien canviat. El que va sentir llavors va ser tranquil·litat, i és que Santi li va donar la «força» necessària per continuar. 

 

«La persona que tens al costat t'arrossega» assegura Mayte

 

A més a més, per ella el que ha sigut essencial ha estat tenir algú al costat amb la mateixa actitud. «La persona que tens al costat t'arrossega»,haa assegurat sobre el seu marit, i ha confessat que, sense la seva ajuda, no hauria pogut continuar, i fins i tot hauria arribat a patir depressió.

 

Santiago Cañizares i Mayte García en una fotografia d'arxiu | Telecinco
 

 

Finalment, la dona de Cañizares també ha revelat que les seves altres filles, la de vuit anys i les dues bessones de Santi, són les que li donen forces per seguir endavant: «La meva responsabilitat són elles, volia que traguessin una lectura positiva de la mort». És per aquest motiu que la parella, en lloc d'un enterrament, van voler que el petit tingués una festa de comiat, en la qual el van incinerar vestit de la selecció espanyola.

 

També et pot interessar...