Pla mig dels tres germans Roca: Josep, Jordi i Joan. Imatge del 20 de juny de 2018

Els germans Roca anuncien una nova obertura en plena crisi: «Un restaurant 'normal'»

El negoci obrirà les portes en els pròxims mesos

Els germans Roca, propietaris del Celler de Ca Roca, obriran un nou restaurant a Girona, el 'Normal': «Un restaurant normal en un racó normal d'una ciutat normal», han explicat en una publicació en Instagram recollida per Europa Press.

Segons ha publicat el 'Diari de Girona', el nou establiment estarà a la plaça de l'Oli, en el local d'un restaurant que va haver de tancar per les restriccions per la pandèmia i en el qual faran unes petites «reformes», ha detallat Josep Roca al periòdic. El restaurant, situat al Barri Vell de la ciutat gironina, obrirà «pròximament, en uns mesos», han explicat Joan, Josep i Jordi Roca a Instagram.

Josep Roca: «El que és normal pot ser extraordinari»

Aquest és un moment complicat per obrir un nou negoci, sobretot si aquest establiment és de restauració o hostaleria, ja que les restriccions estan impedint que els propietaris puguin obtenir grans beneficis. Els mateixos germans van viure aquesta situació quan El Celler de Can Roca va haver de tancar les portes com milers de negocis més.

Tot i això, els germans es mostren entusiasmats per aquesta nova obertura. A les xarxes socials han anunciat que la màxima responsable del restaurant ‘Normal’ serà Eli Noya, una de les caps de cuina d’El Celler. Així, el nou establiment es trobarà a la plaça de l’Oli, antigament ocupada pel Llevataps.

La idea d’aquest nou projecte és obrir un restaurant normal a una ciutat normal, tal com explica Josep Roca: «El que és normal pot resultar extraordinari». El cuiner ha decidit posposar un projecte que es duia entre mans que consistia d’obrir un bar de tapes i vi anomenat ‘Boca Seca’. Però, quina és la finalitat del restaurant ‘Normal’? «Fer un restaurant que combini les arrels de la cuina que hem mamat a casa amb una picada d'ullet a la cuina acadèmica que vam aprendre a l’Escola d'Hostaleria de Girona i que ens acosta a França i alhora als temps que ens toca viure ara», explica Josep Roca.

El restaurant ‘Normal’ oferirà una carta de vins que prioritzarà la relació preu-plaer i la consciència ecològica. Tota la sala estarà coordinada pel cambrer i barista del Celler Joaquin Cufré, qui fa anys que treballa amb els germans i ara s’afegeix també en aquesta nova aventura de la família Roca.