Els gimnasos municipals de Barcelona obriran les portes a la fase 3

El consistori ha decidit esperar una mica i obrir els espais municipals en unes setmanes i completament
Imatge del Centre Esportiu Municipal del Guinardó
El consistori ha optat per esperar i obrirà els espais municipals completament | Centre Esportiu Municipal del Guinardó

 

Els gimnasos municipals de Barcelona recuperaran la normalitat i tornaran a obrir les portes a partir de la fase 3 de la desescalada. Actualment, alguns locals privats han començat a operar en regions que ja han accedit a la fase 2 encara que canviant el model de negoci. És el cas de la cadena de gimnasos de 24 hores Anytime Fitness. Segons assenyala Palco23, la firma ha recomanat als propietaris de les franquícies que no obrin durant tot el dia, almenys durant les primeres setmanes de la desescalada.

 

«Recomanem que no obrin les 24 hores, sinó només en horaris en què la plantilla pugui assegurar el compliment de les normes de seguretat recollides al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)», assenyala la companyia.

 

Els espais municipals tornaran quan puguin oferir el 100% dels seus serveis

Tal com va avançar el regidor d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, la quarantena de centres esportius municipals de la ciutat reprendran l'activitat quan puguin oferir el 100% dels seus serveis, de manera que quan els centres públics obrin ho faran amb moltes menys restriccions. De fet, inicialment estava previst que els gimnasos municipals aixequessin la persiana amb l'ús obligatori de mascaretes, cita prèvia i sense ús dels vestuaris, però el consistori ha decidit esperar una mica i obrir els espais municipals en unes setmanes i completament.

 

El límit del municipi per fer esport, eliminat a partir de la fase 2

Per una altra banda, relacionat amb l'àmbit de l'exercici físic, aquelles regions sanitàries que estan a la fase 2 o hi entraran ben aviat ja no comptaran amb el límit municipal per fer esport. D'aquesta manera, s'elimina el quilòmetre de distància del domicili per sortir a passejar i també s'eliminen les franges per practicar l'exercici físic, excepte a les hores reservades per a persones més grans de 70 anys.


Comentaris

envia el comentari