Carlos Right

Artistes de renom actuaran a l'Hospitalet de l'Infant aquest juliol

Atacados, Diego Martín, Maria Parrado, Carlos Right, Georgina, Nil Moliner i Efecto Pasillo seran a l'Hospitalet amb 'La Gira Déjate Llevar' el 3 de juliol

'La Gira Déjate Llevar' de Cadena Dial torna per quart any consecutiu i del 22 de juny al 9 de juliol diversos artistes recorreran 13 ciutats diferents dalt d'un escenari mòbil. Aquest any, com ja és habitual, la gira s'aturarà en dues ciutats catalanes, l'Hospitalet de l'Infant  i Segur de Calafell, el 3 i el 4 de juliol, respectivament. A l'Hospitalet, el concert està previst que comenci a les 22.30 hores del dia 3 de juliol  i se celebrarà a la plaça Berenguer d'Entença.

És una activitat organitzada per l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant. Com tots els concerts que s'emmarquen dins d'aquesta gira, l'actuació serà gratuïta i estarà conduïda per la locutora de Cadena Dial, Cristina Dalmau. El concert comptarà amb l'actuació musical de set artistes de renom d'àmbit nacional: Atacados, Diego Martín, Maria Parrado, Carlos Right, Georgina, Nil Moliner i Efecto Pasillo. 

Els set artistes que actuaran a l'Hospitalet de l'Infant

Atacados: La banda madrilenya torna en format trio. Després del tour 'No hay Relojes si tenemos sueño' arreu de l'estat espanyol i amb el qual han regalat més de 100 actuacions, ara se sumen a aquesta gira per presentar-nos el seu aclamat nou tema 'Nadie Como tu'. 

Diego Martín: Ha estat un dels retorns musicals més sonats d'aquest 2019. Ja va protagonitzar la segona edició d'aquesta 'Gira Déjate Llevar' i ara torna entre aplaudiments i ovacions. L'artista murcià va decidir en el seu moment centrar-se en la seva carrera d'actor però, un parell d'anys més tard, torna davant dels micros amb el seu nou disc ple de cançons poètiques, bon rotllo i energia positiva. L'àlbum encara no ha sortit a la venda però vol escalfar motors presentant algun dels seus nous temes. 

Maria Parrado:  L'artista, que aquest any celebra els 18 anys, ha estat una de les primeres confirmades.  L'ex concursant de la Voz Kids apadrinada per Malú ens presentarà el seu tercer disc, 'Alas'.  Un àlbum amb el qual s'ha estrenat com a compositora i en el que ha demostrat que ha acabat un cicle de maduració on s'ha fet gran i ens ha ensenyat la seva cara més adulta. 

Carlos Right: Es tracta d'un dels noms propis amb més força de l'última edició d'Operación Triunfo. El català acaba de publicar el seu àlbum debut, 'Atracción'. Un disc que ja ha estat número 1 i que ha revolucionat la indústria de la Música. Serà un dels artistes més esperats. 

Georgina:  L'artista veneçolana porta molts anys a la indústria musical, una tot terreny que ens ha emocionat tant en el seu paper de cantant com en el de compositora. Acaba de publicar 'Bienvenido a mi habitación', un disc que recull l'evolució personal i musical d'una artista orgullosa de les seves arrels, amb una producció elegant i un so molt proper i íntim. En aquest nou àlbum, la cantant ha recuperat sis dels seus grans èxits i ha regalat set noves peces. 

Nil Moliner:  És un dels artistes revelació que formarà part d'aquesta gira. Compositor de 'Que nos sigan las luces' de l'Alfred Garcia, s'ha fet conegut per les seves composicions i l'èxit de les seves actuacions. El català ens presentarà un seguit de composicions que formen part del seu àlbum debut. 

Efecto Pasillo: Els creadors de 'Pan y Mantequilla' també formaran part d'aquesta gira. Després de l'èxit de 'Barrio las Banderas', els canaris estan preparant un nou àlbum que ens avançaran amb 'No te enamores' i altres temes.