Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una paradeta de l'ONCE amb una dona comprant loteria enmig del carrer

Un gironí guanya el premi més gran de la història de l'ONCE: més de 38 milions d'euros

La venedora de la butlleta fa disset anys que es dedica a aquesta professió, i reconeix estar «contentíssima»

Una paradeta de l'ONCE amb una dona comprant loteria enmig del carrer
En total, l'Eurojackpot de l'ONCE ha deixat més de 38 milions d'euros a Girona | europa press

El sorteig de l'Eurojackpot  d'aquest divendres, 7 d'agost, ha deixat 38 milions d'euros a Girona, concretament, 38.145.589,70 euros. Es tracta del premi més gran repartit per l'ONCE al llarg de la seva història, segons ha informat l'entitat. L'afortunat ha guanyat el premi de primera categoria: cinc encerts més dos sols.

La venedora del número premiat: «Li ha solucionat la vida, segur»

La venedora del número premiat, Rosa Pinto, fa disset anys que es dedica a vendre cupons. Tot i que té el quiosc al passeig dels Països Catalans de  Salt, aquest divendres va fer una substitució al quiosc que l'ONCE té al carrer de Bastiments número 9 de Girona. «Estic contentíssima. Sento una alegria immensa», han sigut les primeres paraules de Rosa, molt emocionada en conèixer la notícia.

La venedora ha expressat la seva alegria pel fet de repartir un premi així «després de tantes desgràcies, del confinament, dels rebrots i de tanta crisi». Li hauria agradat –diu- que estigués «més repartit», però a qui li ha tocat i a la seva família «li ha solucionat la vida, segur».

Un milió d'euros i milers de dècims de loteria perduts 

Recordem que el passat 28 de juliol va caure un altre premi destacable de la loteria a Catalunya. En aquell cas, l'Euromillones va deixar un milió d'euros a un veí de Santa Perpètua de Mogoda, a la comarca del Vallès Occidental. El misteriós afortunat va segellar la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 de la localitat catalana. 

Concretament, el vallesà va encertar la combinació de números i lletres premiades: CRF45468. La combinació guanyadora va estar formada pels números 9, 13, 15, 17 i 34, i a les estrelles han tocat els números 2 i 7. Malauradament, en aquell cas, no hi va haver cap guanyador de primera categoria.

A propòsit d'això, cal recordar un succés curiós que va tenir lloc el 28 de juliol, quan Loterías y Apuestas del Estado va informar de la pèrdua de milers de dècims de loteria. En total, uns 3.000 dècims del Sorteig Especial d'Estiu, que se celebra aquest mateix 8 d'agost, que havien de ser enviats a Càceres i Burgos van desaparèixer sense que ningú ho pugui explicar.