YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Es perden pel camí milers de dècims de la Loteria Nacional

Loterías y Apuestas del Estado no s'ha volgut fer càrrec de la pèrdua d'aquests dècims

Imatge d'una administració de loteria
Loterías y Apuestas del Estado no s'ha volgut fer càrrec de la pèrdua d'aquests dècims | Catalunya Diari

Loterías y Apuestas del Estado ha donat una de les pitjors notícies que podien anunciar: han perdut milers de dècims de la loteria. 

Per ser més exactes, s'han extraviat un total de 3.000 dècims del Sorteig Especial d'Estiu, el qual se celebrarà el pròxim dissabte dia 8 d'agost. Aquestes paperetes havien de ser destinades a Càceres i a Burgos, segons ha publicat el diari extremeny 'Hoy'. 

La responsable de la pèrdua és l'empresa de transports

L'administració de loteries número 2 de Navamoral de la Mata, a Càceres, o també coneguda amb el nom 'La Encina Mágica', era la que hauria d'haver rebut aquests 3.000 números. Segons l'organització de Loterías y Apuestas del Estado, la responsable d'aquesta pèrdua seria l'empresa encarregada del transport d'aquests. 

A més, i segons publica 'El Caso', l'administració de loteria afectada critica durament l'organisme públic, el qual no està donant cap mena de solució respecte a aquesta extraviació. 

Mentre que l'administració proposa anul·lar els dècims que han perdut i buscar una manera secundària per a emetre'ls de nou, Loterías del Estado no facilita els tràmits. De fet, es nega a anul·lar els números perduts i es limita a oferir números similars amb les mateixes terminacions. 

Els mateixos dècims des de fa 20 o 30 anys

Segons expliquen des de l'administració de loteries número 2 de Navalmoral de la Mata, no poden acceptar aquesta oferta, ja que es tracten de números abonats que cada setmana adquireixen els mateixos clients des de fa 20 o 30 anys. 

Des de 'La Encina Mágica' tenen el gran dubte sobre què és el que passarà si algun d'aquests dècims toca, els quals, a més, també es distribueixen a bars i restaurants de la zona, on molts clients també en compren cada setmana. 

Encara que de moment no s'ha donat cap solució per part de la institució, a 'La Encina Mágica' confien que Loterías y Apuestas del Estado trobarà una solució per aquest incident abans que arribi dissabte, el dia del sorteig

D'altra banda, i segons publica el diari 'Hoy', des de l'administració número 2 de Navalmoral de la Mata ja estan preparant un llistat amb noms, DNI i el dècim que jugava cada client fix cada setmana, fos a l'administració o als bars de la zona, i presentar-ho a la institució abans del dia del sorteig.


Comentaris

envia el comentari