YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El govern espanyol planteja establir corredors segurs entre el Regne Unit i les Balears

Reyes Maroto demana que s'excloguin les Balears i Canàries de la quarantena obligatòria fixada pel país britànic

Reyes Maroto, ministra d'Indústria, Comerç i Turisme
La ministra Reyes Maroto assegura que el mercat britànic és molt important  | ACN

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha assegurat aquest dilluns durant una roda de premsa que el govern espanyol planteja crear corredors segurs entre el Regne Unit i les Balears. Maroto ha destacat que la situació epidemiològica a les Balears és millor inclús que la del país britànic, i ha demanat que s'excloguin les illes, incloses les Canàries, de la quarantena obligatòria per als turistes espanyols al Regne Unit

Maroto assegura que el mercat britànic és molt important

Segons dades del Govern balear, a les illes només hi ha 8 casos positius de coronavirus per cada 100.000 habitants. La mitjana al Regne Unit és de 14, i en el total d'Espanya és de 37. «Cal traslladar aquesta informació perquè s'exceptuï a les Balears de la quarantena ara que els turistes han rebut amb naturalitat la normativa sanitària i saben que el sector hoteler vetlla per la seva seguretat», manifesten. 

Reyes Maroto ha insistit que el mercat britànic és un dels principals emissors de turistes, i que espera que la feina coordinada entre els dos governs permeti adoptar les mesures plantejades el més aviat possible. A més, la ministra ha volgut recordar que el corredor segur establert entre les illes i Alemanyava funcionar, i que és una «experiència» a tenir en compte. 

La ministra de Turisme ha insistit que les illes són destinacions segures i que els brots que hi ha a Espanya estan sota control. Maroto ha admès que els que més preocupen són els de Barcelona, Lleida i Saragossa, però que s'estan fent molts esforços per controlar-los. «El govern està treballant no només amb el Regne Unit, sinó amb el conjunt de la Unió Europea per enviar un missatge de confiança», ha afegit. 


Comentaris

envia el comentari