La consellera Alba Vergés i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon

El Govern anuncia la data d'obertura dels parcs d'atraccions a Catalunya

El Procicat ha aprovat que PortAventura i el Tibidabo puguin reprendre la seva activitat a partir del diumenge 9 de maig

Els parcs d'atraccions de Catalunya podran reobrir portes a partir del diumenge 9 de maig. Així, ho ha aprovat aquest divendres el Procicat, que autoritza així Port Aventura i el Tibidabo a reprendre la seva activitat després de mesos tancats a causa de les restriccions anti-Covid. En roda de premsa aquest migdia, el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que podran obrir amb un aforament màxim del 30%. 

D'altra banda, el Govern també ha confirmat que la restauració podrà reobrir al vespre per oferir sopars a partir del 9 de maig, un cop hagi finalitzat l'estat d'alarma. Ho podrà fer tant a l'interior com a l'exterior fins a les onze de la nit. Tot i que inicialment s'havia obert la porta des de l'Executiu català a plantejar aquesta mesura ja de cara a aquest mateix dilluns, finalment s'ha decidit esperar uns dies més a l'espera de com evolucionen els indicadors de la Covid-19. Aíxí, els bars i restaurants mantenen el seu horari entre les 7.30 i les 17 hores.