El govern publica com obriran bars, botigues i gimnasos imminentment

El BOE detalla aquest matí què podràs fer quan la teva província entri en la fase 1

Un cambrer netejant una cadira envoltat de taules i cadires vermelles el 12 de març de 2020
La primera fase de la desescalada provocarà l'obertura dels bars i establiments que, fins ara, romanien tancats | cedida

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest matí de dissabte, 9 de maig, un informe en què inclou totes les especificacions previstes per als territoris que han entrat en la Fase 1 de desescalada pel coronavirus.

Quines pautes s'hauran de seguir?

Les vetlles podran realitzar-se a tota mena d'instal·lacions, públiques o privades, amb un límit màxim de 15 persones en espais a l'aire lliure o 10 persones en espais tancats. Es permetrà l'assistència a llocs de culte sempre que no se superi un terç del seu aforament.

Reobriran al públic tots els establiments i locals comercials minoristes i d'activitats de serveis professionals amb una superfície útil d'exposició i venda igual o inferior a 400 metres quadrats, amb excepció d'aquells que es trobin dins de parcs o centres comercials sense accés directe i independent des de l'exterior.

L'aforament total es redueix al 30% i s'ha de garantir una distància mínima de dos metres entre clients. S'estableix un horari d'atenció amb servei prioritari per a majors de 65 anys.


Comentaris

envia el comentari