Repsol

El gran anunci que acaba de fer Repsol: afecta a totes les seves gasolineres

Els clients de Repsol poden beneficiar-se d'un descompte molt interessant quan repostin

Repsol acaba de llançar una nova promoció que interessarà molt els clients de la companyia. Els usuaris que reposin a les seves estacions de servei poden beneficiar-se de nous descomptes fins a final d'any.

La pujada imparable de la benzina i el dièsel obliga els conductors a buscar solucions. Això els porta, entre altres coses, a proveir en aquelles benzineres on el litre de combustible els resulti més econòmic. És cert que els preus encara es troben continguts si es comparen amb els de l'estiu.

En aquell moment es va arribar a passar la barrera dels dos euros el litre. Atès això, el Govern es va veure obligat a ampliar la bonificació dels 20 cèntims. Moltes companyies, a més, van intentar aportar el seu granet de sorra engegant campanyes pròpies amb les seves respectives ajudes.

La proposta de Repsol per estalviar en el proveïment

En el cas de Repsol havien fixat un descompte de 10 cèntims per litre per als que pagaran mitjançant Waylet, la seva app gratuïta. Això permetia, per tant, que els conductors estalviessin fins a 30 cèntims. Aquesta promoció s'allargaria en principi fins al 31 d'octubre.

La decisió de l'Executiu d'allargar fins a finals d'any les seves ajudes també va provocar que aquesta companyia fes el mateix amb les seves. El que encara no es coneix quins són els plantejaments pel que fa a les bonificacions amb vista al 2023. El més probable és que se suprimeixin els 20 cèntims, encara que sospesen col·laborar amb les rendes més baixes i els transportistes.

Primer pla d'unes mangueres d'una gasolinera.
Repsol oferirà descomptes de 19 cèntims | Getty Images

Mentre prenen una decisió, a Repsol ja han mogut fitxa. Recentment acaben de comunicar que amplien el descompte fins als 19 cèntims per litre. Si s'uneixen als 20 de l'Estat s'assolirien els 39 cèntims d'estalvi.

Què he de fer per beneficiar-me d'aquest descompte?

Repsol ha transmès als seus clients un correu electrònic comunicant-los aquesta rebaixa. La promoció, que durarà fins al 31 de desembre d'aquest any, exigeix complir una sèrie de requisits.

Hi haurà un descompte extra de 9 cèntims que se sumaran als 10 que ja venien aplicant als seus clients fins ara. Una promoció similar ja l'havien posat en pràctica l'estiu passat, però en aquest cas era per obtenir una bombona de butà de franc. Bàsicament cal tenir el sistema Waylet i contractar-hi el servei de llum i/o gas.

Mangueres d'una gasolinera
Encara es desconeixen els plans del Govern respecte a la bonificació dels 20 cèntims | CANVA

Quan l'usuari s'adhereixi a un d'aquests serveis se sumaran al saldo de Waylet 50 euros. La xifra s'ampliarà fins als 100 euros quan es formalitzin dos contractes i 150 quan en sigui titular en tres.

Per tant, per beneficiar-se d'una rebaixa en el preu de la benzina i el dièsel caldrà contractar aquests serveis amb Repsol. A l'hora d'anar a proveir comprovaran com aquest descompte de 9 cèntims se us executa de manera automàtica en pagar amb l'aplicació.

Com és lògic, aquesta campanya és vàlida per a totes les estacions de servei de la companyia. L'estalvi passarà de 30 a 39 cèntims per litre. Cosa que es notarà molt si hem de proveir sovint.

Els motius pels quals apugen els preus

Des de l'empresa asseguren que l'augment dels preus és degut a la «pujada del dòlar davant l'euro». Però també a l'increment de les «cotitzacions als mercats internacionals de cru, gasolines i gasoils». Tot això sense oblidar-nos dels efectes de la guerra.

Hi ha hagut en els últims temps un «veto parcial a la importació de matèries primeres i productes acabats. Especialment dièsel, procedents de Rússia, i de la reduïda capacitat de refinació existent al continent», apunten.