YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran derrota que ha patit avui mateix Ada Colau

Airbnb considera que és un «pas endavant positiu»

Ada Colau, durant la visita a les germanes clarisses al monestir de Pedralbes, el 15 de març del 2019
La gran derrota que ha patit avui mateix Ada Colau | ACN

L'empresa d'allotjaments temporals Airbnb ha celebrat aquest dijous la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, segons el qual la companyia ofereix un servei de la societat de la informació i, per tant, no ha de regular-se per les normes que s'apliquen als agents immobiliaris. «Rebem amb grat aquesta decisió i considerem que és un pas endavant positiu de cara a continuar amb la nostra col·laboració amb les ciutats», ha assegurat l'empresa a través d'un comunicat signat pel cofundador i conseller delegat de la companyia, Nathan Blecharczyk.

En aquest sentit, Airbnb ha emplaçat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a «col·laborar per donar continuació» al compliment de les normes existents. «Volem assegurar-nos que la nostra plataforma serveix a tots i que seguirem col·laborant de manera estreta en solucions innovadores als reptes que s'enfronten actualment les ciutats, alhora que seguim treballant per generar noves fonts d'ingressos per a les famílies, els comerços i les comunitats locals», han afegit.

L'any 2018 es van generar 1.672 milions d'euros a Catalunya

La companyia ha afirmat que les ciutats «poden i han de tenir les seves pròpies normes» sobre 'home-sharing'. De fet, han assegurat haver treballat amb governs d'arreu «en mesures que ajudin els amfitrions a compartir les seves llars i afrontar les seves obligacions tributàries».

Segons la companyia, els viatgers i amfitrions que van utilitzar la plataforma el 2018 van generar un impacte econòmic directe de 1.672 milions d'euros a Catalunya, 1.046 milions dels quals es van concentrar en la capital catalana. «Seguim desitjosos de continuar aquesta relació amb les autoritats a Barcelona i Catalunya», sosté el comunicat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari