Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Cruanyes i Raquel Sans.

L'audiència de TV3 dona una gran notícia a Toni Cruanyes i a Raquel Sans

El Telenotícies és l'autèntic pal de paller de TV3

TV3tanca el mes de febrer amb unes dades envejables per a qualsevol cadena. I és que a Catalunya s'ha posicionat com a líder indiscutible d'audiències gràcies al 14,2% que ha aconseguit aquest mes. En efecte, a Catalunya, TV3ha estat més vist que no pas altres cadenes amb molta audiència a la resta d'Espanya com Antena 3, amb un 10,3 % o Telecinco, que ha obtingut un 8,5%.

La clau de l'èxit de TV3 

Però, si alguna cosa ha catapultat la cadena catalana cap a aquest èxit han estat sens dubte els seus Telenotícies. En efecte, dels 28 dies del mes de febrer, TV3ha estat durant 27 dies la cadena amb més audiència de Catalunya. 

Els responsables d'aquest triomf no han estat altres que tots els col·laboradors dels telenotícies, concretament, Toni Cruanyes i Raquel Sans. 

Raquel Sans de TV3
Raquel Sans i Toni Cruanyes han contribuït a l'èxit de quota d'audiència de TV3 | TV3

Gràcies a ells i a tot el seu equip, cada dia els teleespectadors de TV3ens assabentem de les notícies més importants. Sigui al migdia, amb Raquel Sans, o al vespre, amb Toni Cruanyes, la cadena sempre se'n surt amb una audiència insuperable. Aquest mes de febrer, el TN Vespre ha estat líder d'audiència 19 vegades, mentre que el TN migdia ho ha estat en una ocasió. A més a més, no ens podem oblidar tampoc del TN Cap de Setmana. En efecte, el TN Cap de Setmana Vespre va liderar el rànquing en 7 ocasions, una dada gens menyspreable.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Arran d'aquesta victòria, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha volgut agrair a l'audiència el seu suport incondicional. Per això, a través de Twitter, s'han dirigit a tots els espectadors per anunciar que aquest mes de febrer la quota obtinguda ha estat del «14,2%, deixant a 3,9 punts de distància la segona cadena del rànquing».

Altres programes que també arrasen a TV3

Si bé és cert que el Telenotícies ha contribuït més que cap altra programa a l'èxit de TV3, val a dir que no ha estat l'únic que ha triomfat. En aquest sentit, recordem que la cadena catalana ha batut rècords de temporada amb el 'Polònia' (22%), l' 'APM (17,3%), l' 'Està passant' (18,6%),  el 'Com si fos ahir' (22,3%). l' 'Atrapa'm si pots' (16.7%) i el 'Col·lapse' (13,2%).

Audiència als canals infantils

Però, això no és tot. Si TV3 ha estat líder amb la programació enfocada al públic adult, també ho ha estat en l'àmbit infantil. En efecte, l' SX3 ha obtingut un 6% de quota de pantalla entre els nens de 4 a 12 anys, i ha estat superat únicament per Boing (17,6%). 

Per tant, podem assumir que aquest mes ha estat especialment fructífer per a la cadena catalana, una gran fita per a la televisió de Catalunya. Caldrà esperar, però, per veure com evoluciona la cadena aquest mes de març.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!