Un home es grava donant clatellots als carteristes de Barcelona

L'autor de les agressions pressumeix de les accions a les imatges

Clatellot lladre
L'autor del vídeo agredint a un dels carteristes | Twitter

La sensació d'inseguretat que es viu als carrers de Barcelona ha dut a molt veïns de la ciutat a prendre mesures per ells mateixos. La setmana passada agrupacions de diversos barris fent una manifestació demanant mesures al consistori d'Ada Colau o en els últims mesos s'han estès les patrulles ciutadanes al metro. En les últimes hores, s'ha difós un vídeo d'un home que ha decidit combatre els carteristes amb un mètode particular: donant-los clatellots. 

En les imatges d'un usuari a Twitter, es pot veure com l'autor de les imatges persegueix als lladres per carrers cèntrics de Barcelona, com les Rambles, i els agredeix. En la majoria d'ocasions aconsegueix que fugin després d'intimidar-los: «T'emportaràs un clatellot. Marxa d'aquí o t'enduus un altre».   

Es vanagloria de les seves accions violentes

El vídeo ha tingut molta difusió en aquesta xarxa on molta gent l'ha felicitat per la seva iniciativa i altres li han recriminat. A ell, en els àudios de les gravacions, se'l pot escoltar presumint de la seva manera d'actuar: «M'encanta donar clatellots».

També et pot interessar...


Comentaris
Miquel
Si de les plantofades (o clatellots) en diu "collejas" deu ser foraster...
Antoni Llambrich Vidal
Això és la campanya per desprestigiar a l ciutat de Barcelona, qui envia aquesta gent cap aquí, carteristes i xoriços a manadas, ara el dels clatellots, fa uns días, vídeos fets per voluntarias per seguin i abroncan a 25 o 30,xiulanles i foten les fora del metro, qui els paga perquè vinguen, terroristes són la gent que els paga, siguin qui vulguen!!

envia el comentari