Un home es grava donant clatellots als carteristes de Barcelona

L'autor de les agressions pressumeix de les accions a les imatges
L'autor del vídeo agredint a un dels carteristes | Twitter

 

La sensació d'inseguretat que es viu als carrers de Barcelona ha dut a molt veïns de la ciutat a prendre mesures per ells mateixos. La setmana passada agrupacions de diversos barris fent una manifestació demanant mesures al consistori d'Ada Colau o en els últims mesos s'han estès les patrulles ciutadanes al metro. En les últimes hores, s'ha difós un vídeo d'un home que ha decidit combatre els carteristes amb un mètode particular: donant-los clatellots. 

 

En les imatges d'un usuari a Twitter, es pot veure com l'autor de les imatges persegueix als lladres per carrers cèntrics de Barcelona, com les Rambles, i els agredeix. En la majoria d'ocasions aconsegueix que fugin després d'intimidar-los: «T'emportaràs un clatellot. Marxa d'aquí o t'enduus un altre».   

 

Es vanagloria de les seves accions violentes

El vídeo ha tingut molta difusió en aquesta xarxa on molta gent l'ha felicitat per la seva iniciativa i altres li han recriminat. A ell, en els àudios de les gravacions, se'l pot escoltar presumint de la seva manera d'actuar: «M'encanta donar clatellots».

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris
Miquel
Si de les plantofades (o clatellots) en diu "collejas" deu ser foraster...
Antoni Llambrich Vidal
Això és la campanya per desprestigiar a l ciutat de Barcelona, qui envia aquesta gent cap aquí, carteristes i xoriços a manadas, ara el dels clatellots, fa uns días, vídeos fets per voluntarias per seguin i abroncan a 25 o 30,xiulanles i foten les fora del metro, qui els paga perquè vinguen, terroristes són la gent que els paga, siguin qui vulguen!!