TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

PREVISIÓ PURÍSSIMA

🌤 Adeu a la pluja: torna la calma per aprofitar el pont!

Un home es grava donant clatellots als carteristes de Barcelona

L'autor de les agressions pressumeix de les accions a les imatges
L'autor del vídeo agredint a un dels carteristes | Twitter

 

La sensació d'inseguretat que es viu als carrers de Barcelona ha dut a molt veïns de la ciutat a prendre mesures per ells mateixos. La setmana passada agrupacions de diversos barris fent una manifestació demanant mesures al consistori d'Ada Colau o en els últims mesos s'han estès les patrulles ciutadanes al metro. En les últimes hores, s'ha difós un vídeo d'un home que ha decidit combatre els carteristes amb un mètode particular: donant-los clatellots. 

 

En les imatges d'un usuari a Twitter, es pot veure com l'autor de les imatges persegueix als lladres per carrers cèntrics de Barcelona, com les Rambles, i els agredeix. En la majoria d'ocasions aconsegueix que fugin després d'intimidar-los: «T'emportaràs un clatellot. Marxa d'aquí o t'enduus un altre».   

 

Es vanagloria de les seves accions violentes

El vídeo ha tingut molta difusió en aquesta xarxa on molta gent l'ha felicitat per la seva iniciativa i altres li han recriminat. A ell, en els àudios de les gravacions, se'l pot escoltar presumint de la seva manera d'actuar: «M'encanta donar clatellots».

 

També et pot interessar...