Grup de jóvens pengen una senyera en Màlaga i els agredixen amb totxanes

Van ser els veïns del barri els que van transmetre, a través de les xarxes socials, el que estava passant
Un moment de la baralla en Màlaga
Un moment de la baralla en Màlaga | Twitter

Dos grups de jóvens van protagonitzar una monumental baralla en el centre de Màlaga este dijous, després de què alguns d'ells desplegaren una reial senyera en el balcó d'un edifici situat en el centre de Màlaga

 

Els agressors van confondre una senyera catalana amb la valenciana

L'incident es va produir quan un altre grup va confondre la bandera valenciana amb la senyera catalana i va provocar que un dels xics que estaven en el carrer els cridara «Viva España, cabrones!», provocant que la confrontació pujara de nivell. 

 

 

Van ser els veïns del barri els que van transmetre, a través de les xarxes socials, el que estava passant. Segons els afectats «en les vivendes turístiques de davant tenien una bandera i van vindre uns borratxos i es van posar a tirar coses, totxanes i altres al crit de: Viva España, cabrones!». De fet, segons els residents, les pedres volaven de dalt a baix i de baix a dalt dels balcons. 

 

 

L'incident va tindre lloc en el carrer Pozos Dulces, en ple centre històric d'esta ciutat andalusa, que en estos moments celebra la Fira de Màlaga. D'acord amb un dels missatges d'una veïna, l'incident «va ser horrorós, acabe de cridar a la policia, estic histèrica, són com 8 o 9 xics grans». De fet, els residents apuntaven que van haver d'intervindre i avisar a la policia per a què finalment els increpadors cessaren el seu atac i fugiren. 

 

També pots llegir...Comentaris

envia el comentari