Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un home amb les mans a la cara i els diners del premi de la loteria

Un guanyador d'Euromilions se'n penedeix del premi: «Era més feliç abans»

Steve Thompson va guanyar 120 milions d'euros, però vol tornar a la seva antiga vida de constructor

Milions de persones juguen cada dia a la loteria amb la il·lusió que un cop de sort els canviï la vida. Les estadístiques diuen que una persona té una probabilitat entre milions de guanyar-hi. De vegades es produeix el miracle, però no sempre la vida dels afortunats canvia per a bé.

Aquest és el cas de Steve Thompson, un ciutadà britànic que s'ha fet famós per guanyar l'Euromilions. Sobretot, per les seves declaracions després d'haver guanyat 120 milions d'euros. Contra tot pronòstic, l'home ha assegurat trobar a faltar la vida que tenia abans.

El seu no és un cas aïllat, ja que moltes persones que guanyen la loteria tenen molts problemes per adaptar-se a la nova situació. De fet, molts acaben arruïnats al cap de poc temps. La sorprenent història de Steve demostra que la loteria pot ser una arma de doble tall.

La nova vida d'aquest afortunat

Què faries si avui et toqués la loteria i sabessis que ets posseïdor d'una fortuna de 120 milions d'euros? Molts somien que un cop de sort els permeti complir els seus somnis: comprar una casa o un cotxe, viatjar per tot el món, assegurar el futur dels fills o invertir en negocis, entre altres.

Foto d'una butlleta de l'Euromilions.
Steve va encertar la combinació guanyadora de l'Euromilions. | CatalunyaDiari

Tot això i més seria possible amb els 120 milions que li han tocat Steve Thompson a l'Euromilions. Aquest britànic de professió constructor va guanyar la loteria el 2019 i la seva vida va canviar per sempre. Es va comprar una finca de 5,1 milions d'euros i es va traslladar amb la seva família a una zona acomodada.

Ara Steve viu a una casa de 700 metres quadrats amb piscina, pista de tennis i un terreny per organitzar festes. Resideix a una zona exclusiva amb magnats, actors de Hollywood i estrelles del rock. Tanmateix, lluny de ser l'home més feliç del món, Steve troba a faltar la seva vida d'abans.

El que troba a faltar el guanyador

Steve ha reconegut que troba a faltar la seva vida anònima abans de ser ric, quan era un simple constructor. Voldria recuperar les estones de feina amb els companys, els moments de bromes i rialles. Un dels seus amics ha confessat que «troba a faltar la feina i tot allò que comporta».

En una entrevista a The Sun, aquesta persona anònima afirma que troba a faltar «els nois amb què treballava i les bromes enginyoses que feien junts». Ha explicat que «és un home model i humil», que estimava la seva vida com a constructor i que ho troba a faltar.

Loteria
La loteria pot ser una arma de doble tall. | CatalunyaDiari

De fet, Steve no s'ha quedat amb tots els diners sinó que va donar una part a l'escola on anaven els seus fills i una altra part a un centre mèdic. També ha estat generós amb el seu club de criquet. Això sí, l'afortunat se sent feliç pels seus fills, que «finalment tenen les seves pròpies habitacions».

Com gestionar un premi de loteria

Gestionar un premi milionari de la loteria no és tan fàcil com sembla i pot conduir a la ruïna. Els experts recomanen contractar els serveis d'un assessor financer per fer una planificació d'inversions, ja que satisfer els capritxos de forma compulsiva pot resultar fatal.

L'Euromilions és un sorteig que se celebra dues vegades a la setmana i que ofereix la possibilitat de guanyar molts diners, però també és un dels més difícils de guanyar. De fet, les estadístiques diuen que hi ha una probabilitat entre 140 milions d'encertar la combinació guanyadora.

Fins a l'any passat, el premi més gran de la història del sorteig havia caigut a Las Palmas de Gran Canària (190 milions d'euros). El 19 de juliol del 2022, un encertant del Regne Unit es va emportar 230 milions d'euros. Avui dia, aquest continua sent el rècord del premi més gran de l'Euromilions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!