La sort somriu Barcelona: premi de l'Euromillones

A Portugal, l'únic encertant de primera categoria del sorteig ha guanyat 67 milions d'euros

Butlleta del sorteig Euromillones
El pròxim sorteig de l'Euromillones es reiniciarà amb 17 milions d'euros | Pixabay
 

El sorteig d'Euromillones d'aquest passat divendres ha deixat 67.084.644 euros a Portugal. Aquesta quantitat ingent de diners se l'ha emportat una persona, que ha sigut l'única encertant de primera categoria. Per emportar-se aquest premi cal encertar cinc números i les dues estrelles, en aquest cas han sigut aquests: -8, 11, 23, 20 i 22; i les estrelles 4 i -3.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A Espanya hi ha un dels 4 encertants de segona categoria (5 encerts i una estrella) que hi ha hagut a Europa. Segons ha informat 'Loterías y Apuestas del Estado', a l'encertant li pertoquen quasi 200.000 euros. 

Després d'haver-se repartit el pot acumulat en l'Euromillones, el proper sorteig del dimarts 3 de març es reiniciarà amb un fons garantit de 17 milions d'euros pels pròxims encertants de primera categoria.

 

Cau un milió d'euros a Barcelona

El milió d'euros del sorteig 'El Milió' ha anat a parar a Barcelona. El codi guanyador ha sigut el DDJ82234 i es va adquirir per Internet. Segons explica '20minutos', l'encertant ha validat la seva butlleta a l'administració de Loteries número 83 de la capital catalana, situada a l'avinguda de Rio de Janeiro, a Sant Andreu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari