Caserna Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil té seriosos problemes per vendre dues de les seves casernes a Catalunya

Fins a tres cops han subhastat sense èxit les antigues instal·lacions de Vilafranca del Penedès, San Quintí de Mediona a més d'una a Escucha (Terol)

Aquells compradors que estiguin interessats podran adquirir els pròxims dies un immoble com a mínim curiós: una caserna de la Guàrdia Civil. I és que l'Institut Armat posarà a la venda novament tres de les seves cases-quarter, dues d'elles a Catalunya, a Vilafranca del Penedès i Sant Quintí de Mediona. 

Aquest serà el tercer cop des de 2016 que aquestes instal·lacions, a més de la del poble d'Escucha a Terol, són subhastades  per la Comissió Delegada del Consell Rector de l'Organisme Autònom de Gerència d'Infraestructures i Equipaments de la Seguritat de l'Estat (GIESE). 

No apareixen compradors tot i les grans baixades de preu

Fins al moment, cap persona ha fet una oferta definitiva tot i les fortes rebaixes que han patit en el seu preu. La de la capital de l'Alt Penedès es podrà comprar per 446.538 €, gairebé 50.000 euros menys que a l'anterior subhasta. La de Sant Quintí també tindrà un forta reducció de 28.000 euros fins al 279.525 €.