Una persona sostenint una maqueta d'una casa amb una clau i una mà agafant diversos bitllets d'euro

Habitatges a un preu llençat abans de setembre: venen cases des de només 14.000 €

Solvia necessita vendre de manera urgent aquests immobles

Adquirir una propietat s'està convertint en un repte gairebé impossible d'assolir per a molts. No obstant això, encara hi ha diverses oportunitats que cal tenir en compte. Ara, a Solvia, podrien tenir una gran solució.

Des del portal ofereixen habitatges que parteixen des dels 14.000 euros, un preu gens menyspreable en comparació amb el que hi ha al mercat. Solvia és la immobiliària de Banc Sabadell i compta amb un ampli catàleg que pot ser molt interessant.

Dins del mateix ofereix més de 2.200 immobles a preus molt assequibles. A més, des del portal asseguren que aquests descomptes es mantindran fins al 15 de setembre, com afirmen des del mitjà Noticias Trabajo.

Les ofertes de Solvia poden esdevenir una gran oportunitat

Un dels grans problemes actuals pel que fa a la compra d'un nou habitatge, a més dels preus alts del mercat, és la pujada dels tipus d'interès. Aquests s'han encarit els últims mesos, sobretot, per a les hipoteques variables.

Clau amb un clauer d'una casa sobre diversos bitllets i factures
Solvia ofereix immobles amb preus que parteixen dels 14.000 euros | Getty Images

Per aquest motiu, els immobles que ofereixen des de Solvia poden ser una gran oportunitat per a tots aquells que compten amb diners estalviats i no es volen ficar en un préstec hipotecari.

D'altra banda, aquestes bones oportunitats també poden resultar interessants per als que tenen pocs estalvis i no poden accedir a un gran finançament per part del banc.

Aquests són els habitatges més interessants de Solvia amb grans descomptes

Solvia necessita vendre diversos pisos i en són molts els exemples que es poden trobar amb preus molt interessants. Alguns dels habitatges parteixen de preus com només 14.000 euros i tots es poden veure a la seva web oficial.

Pis a Sant Isidre, Alacant, per poc més de 41.000 euros

A Sant Isidre, Alacant, també podràs trobar per part de Solvia un interessant i lluminós pis que es ven per tan sols 41.625 euros. Es troba en bon estat i està llest per entrar-hi a viure, tot i que necessita una mica de manteniment. La seva superfície es distribueix en dos dormitoris, un saló-menjador, cuina americana i un bany.

Així mateix, compta amb armaris encastats, terrassa i una plaça de garatge inclosa al preu. Tot això el converteix en un immoble molt interessant per a aquells que vulguin estalviar al màxim.

Casa a Castrotierra de la Valduerna, León, per 14.000 euros

Una casa que crida l'atenció és la ubicada a Castrotierra de la Valduerna, Lleó. Es tracta d'una casa adossada amb molt d'espai que pots decorar al teu gust, ja que necessita una reforma. Compta amb una superfície de 491 metres quadrats distribuïts en dues plantes amb quatre dormitoris, saló-menjador, cuina i un bany. El preu és de només 14.000 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Pis a Béjar, Salamanca, per 20.000 euros

A Béjar s'ofereix un pis de tres dormitoris ubicat a només 400 metres de la Plaça Major. Es ven per només 20.000 euros i es pot reformar per aprofitar-ne al màxim la superfície. Compta amb tres dormitoris, un gran saló amb sortida a un balcó de vistes clares i una interessant cuina independent amb galeria.

Pis a Belorado, Burgos, per menys de 27.000 euros

Aquest pis situat a Belorado, Burgos, es ven per 26.640 euros i està situat en una zona tranquil·la envoltat de serveis i comerços. Compta amb una superfície de 100 metres quadrats repartits en tres dormitoris, un saló-menjador, cuina i bany.

Pis a La Puebla de Montalbán, Toledo, per 28.500 euros

A La Puebla de Montalbán, Toledo, es ven un immoble de banc a reformar per 28.500 euros. Es reparteix en tres dormitoris, un saló-menjador, un bany i una cuina independent amb safareig.

Una factura al costat de la maqueta d'una casa, unes claus i una lupa
Alguns dels habitatges es troben en bon estat per entrar-hi a viure | Getty Images