Imatge de Xavier Sardà somrient

Helena, filla de Xavier Sardà, fixa per TV3: tot el que se sap

Helena és la filla gran de Xavier Sardà i de la seva exdona, Rosa Maria Grau

Helena Sardà és la filla major del gran Xavier Sardà. Ara, segons hem pogut saber, la noia vol seguir els passos del seu pare i fer-se un lloc al món de la televisió. Més concretament a TV3. Sí, ho heu sentit bé. Helena Sardà ha fixat per la cadena pública catalana. Més concretament al projecte EVA. 

El projecte EVA, impulsat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), es tracta d'un nou canal el qual emet contingut exclusivament a través d'Internet. Doncs bé, Helena Sardà tindrà una secció pròpia on parlarà de conceptes d'economia dirigits al públic més jove. 

D'aquesta manera, l'objectiu d'aquesta secció és apropar a l'anomenada generació Z cap a conceptes relacionats amb els diners. Alguns exemples són que els joves aprenguin quins tipus de contracte laboral existeixen, les diferències entre sou net i sou brut, entre moltes altres qüestions. 

El cert és que, tal com podeu veure en els vídeos anteriors, la filla gran de Sardà explica els conceptes des d'una perspectiva divertida, molt dinàmica i entenedora per a tot el públic jove. Així que podríem afirmar que compleix la voluntat principal d'aquest nou projecte audiovisual. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Helena Sardà fa el salt a la vida pública

Xavier Sardà sempre ha intentat mantenir la seva vida privada al marge del focus mediàtic i encara més la de les seves filles. Helena és la filla gran del presentador i la seva exdona, Rosa Maria Grau. En el mes de juny, Helena va fer 30 anys i la seva trajectòria professional és brillant. 

Helena és politòloga de formació. A més, els últims quatre anys ha viscut a Qatar, on ha treballat per l'edició AJ+ Español, propietat de la cadena Al Jazeera. «Va fer Ciències Polítiques, va aprendre francès al Quebec i ha estudiat àrab durant nou anys», deia Xavier Sardà en una entrevista per a El Periódico

Xavier Sardà té dues filles més

Com hem esmentat, Helena Sardà és fruit del matrimoni de Xavier Sardà i Rosa Maria Grau. Tot això, quan la parella va decidir divorciar-se, Sardà va començar una relació amb Ana Gutiérrez, la qual és mare de dues nenes. Així, el presentador de 'Crónicas Marcianas' és el padrastre de la Mar i la Paula.