Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Helena García Melero sorpresa

Helena Garcia Melero, de TV3, està d'enhorabona: la notícia més esperada

La presentadora no pot estar més feliç amb la notícia

Amb l'arribada de l'estiu, les cadenes de televisió i gran part dels mitjans de comunicació comencen a preparar la nova temporada. D'aquesta manera, TV3 no s'ha quedat enrere i ha començat a decidir quins programes continuaran i quins ja no tornaran a partir del mes de setembre. Una decisió que ha afectat Helena Garcia Melero.

Com tothom sap, Melero és una de les presentadores estrella de la cadena. La periodista ja molts anys que treballa per la cadena pública catalana i hem sigut molts els que hem crescut veient-la a la petita pantalla. Ara, Helena Garcia Melero està al capdavant del programa 'Tot es mou' i la direcció de TV3, ja ha pres una decisió de cara la nova temporada. 

Helena García Melero està d'enhorabona

Doncs bé, finalment, TV3 ha decidit renovar el 'Tot es mou' amb Helena Garcia Melero com a conductora de l'espai. Així, la presentadora continuarà una temporada més al capdavant del magazín i mantindrà el mateix horari. De les 10:30 hores del matí a les 13:30 hores del migdia. Una decisió, que ben segur haurà agradat a la catalana. 

Si mirem les dades d'audiència del programa de Melero, podem afirmar que la periodista ha aprovat amb nota. Helena Garcia Melero ha aconseguit una audiència mitjana de 53.000 espectadors i un 11,2%. En la seva franja horària, competeix amb el programa d'Ana Rosa Quintana de Telecinco. Doncs bé, les dades són molt reveladores. 

Melero i Quintana han aconseguit de mitjana els mateixos espectadors. Encara que la de Madrid l'ha superat amb un 13,3% de share. Tot i això, Helena Garcia Melero ha passat la mà per la cara a García Ferreras i el seu 'Al rojo vivo' de La Sexta, al programa 'Espejo público' de Susanna Griso a Antena 3i a l'espai 'Hablando claro' de La 1

Primer pla d'Helena García Melero a TV3
Helena Garcia Melero renovarà temporada amb el seu 'Tot es mou'. | TV3

La decisió de TV3 amb Agnès Marquès

Amb la intenció de millorar les audiències, la direcció de TV3 ha pres una decisió sorprenent que ha deixat l'audiència en xoc. I és que les tardes de la cadena publica catalana, que fins ara estaven conduïdes per Marquès, patiran una modificació, tot just acabin les vacances d'estiu. 

Així, tal com va avançar en exclusiva el mitjà EnBlau, el 'Planta Baixa' tindrà gairebé dues hores menys de programa. Una notícia agredolça per tot l'equip de l'espai, ja que tot i saber que continuaran amb el programa, perdran hores d'emissió. 

El format de la productora La Manchester Radiofònica, fins ara, tenia una durada de tres hores i mitja, des de les 16:45  hores fins uns minuts després de les vuit de la tarda. En el seu lloc, TV3 vol apostar pel concurs 'Atrapa'm si pots' presentat per Llucià Ferrer.