Helena García Melero de TV3

Helena García Melero, de TV3, de pedra en directe per la seva mare: «No pot ser!»

La periodista no es podia creure què estava passant

Mira que és complicat que una de les millors periodistes del nostre país es quedi sense paraules. Doncs així ha estat. Helena García Melero, presentadora del programa 'Tot es mou' de TV3, s'ha quedat en xoc pel que ha passat aquest dimecres en directe. I és que tot plegat ha estat com una mena de déjà vu per la catalana.

D'aquesta manera, en la secció de cuina de l'emissió, els televidents poden trucar al programa per preguntar el que vulguin a la xef Maria Nicolau. Tot era normal quan, de sobte, Melero ha donat pas a la trucada de la Rosa Maria i, quan aquesta ha començat a parlar, la periodista no es podia creure de qui es tractava. 

La persona que ha trucat al programa, era la mare d'Helena García Melero. Encara que aquest divertit moment televisiu, no s'ha produït per casualitat. I és que tot just avui, feia 10 anys que la periodista va viure un moment molt semblant en rigorós directe. És per aquest motiu que els seus companys han volgut reviure aquesta anècdota.

La mateixa trucada 10 anys després

«A veure un moment. No pot ser! Mare, escolta!», ha començat dient Helena García Melero visiblement sorpresa, ja que no es podria creure què estava passant. «Avui que me n'he anat al jardí heu aprofitat per trucar a la meva mare, no?», ha continuat. I és que avui feia 10 anys d'aquest moment històric de la televisió pública catalana.

Deu anys enrere, la Rosa Maria, també va trucar per fer una pregunta relacionada amb la cuina, però, malauradament, no li van poder resoldre el dubte que plantejava. Avui, però, això ha canviat. «És un tema que 10 anys després no s'ha resolt», afirmava la presentadora. 

Tot seguit, la mare de Melero ha pogut plantejar el seu dubte de com arrebossar les croquetes i després congelar-les i Maria Nicolau li ha resolt de seguida. «Gràcies, Rosa Maria de Barcelona. Moltes gràcies a tots per haver-me fet anar fora al jardí a buscar les tòfones i, per fi, ha quedat resolt el dubte. Adeu, mare», ha conclòs la presentadora. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp