La història d'amor d'una parella en un centre de salut mental a Terrassa

La Montserrat i el Josep Maria, residents a Casa Marquès, van celebrar el seu casament el mes de setembre passat

La història d'amor d'una parella en un centre de salut mental a Terrassa
La història d'amor d'una parella en un centre de salut mental a Terrassa | Twitter (@islandiarac1)

L’amor sovint apareix en els llocs més inesperats i de la forma més màgica. Així és la història del Josep Maria i la Montserrat, que el 27 d’aquest mes celebraran el tercer mes de casats. I és que aquesta parella es va conèixer en una residència de salut mental i ara viuen la seva bonica història d’amor.

 

Es van conèixer en una residència per a persones amb trastorns mentals

La parella es va conèixer a Casa Marquès, residència per a persones amb trastorns mentals amb autonomia, i ha explicat la seva història al programa ‘Islàndia’ de RAC1. La residència va obrir el 2016 i la primera persona a viure-hi va ser la Montserrat. L'estiu d'aquell mateix any, va entrar-hi també el Josep Maria, que explica que «ens vam conèixer a la sala de la televisió i allà ens vam enamorar».

L’amor que va sorgir mirant la televisió va anar fent-se més fort fins que, tot i les normes del centre, han aconseguit compartir habitació i tenir un llit de matrimoni. De fet, són els professionals del centre el que han organitzat el casament, que va celebrar-se el 27 de setembre.

Detall de la tauleta de nit del Josep Maria i la Montserrat
Detall de la tauleta de nit del Josep Maria i la Montserrat | Twitter (@islandiarac1)

Segons ha explicat la parella, la Montserrat pateix trastorn bipolar i esquizoafectiu i assegura que «mai havia esperat trobar un home que em digués que m’estimava». El Josep Maria, amb esquizofrènia, assegura que «hi ha una pastilla blava i verda que em va molt bé, però la Montserrat és la pastilla més bona que he tingut mai»

 

«Quan no siguem en aquest món, ens continuarem estimant»

La parella va anar de viatge de nuvis a Figueres i va visitar el Teatre-Museu Dalí que, segons el Josep Maria, és una «obsessió» per a ell. «Pinto i la Montserrat és la meva musa. Com Dalí té Gal·la, jo tinc aquesta passió per ella», explica el marit.

Haver coincidit a Casa Marquès i haver-se conegut els ha canviat la vida, ja que, com explica la Montserrat, «tenia 20 anys quan em van diagnosticar i vaig pensar que allà s’acabava la meva vida». Però només acabava de començar perquè, com diu, «ara tot surt bé, som la mar de feliços» i, segons el Josep Maria, s'estimen tant que «quan no siguem en aquest món, ens continuarem estimant».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari