Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'un concert amb públic

Un home denuncia un actor d'un espectacle de la festa major de Cardedeu per fer-li un petó

També va llepar la calba del denunciant

Imatge d'arxiu d'un concert amb públic
Els fets van tenir lloc el passat dissabte 15 d'agost al passeig Mestre Alexandri a la festa major de Cardedeu  | Pixabay

Polèmica en un acte de la festa major de Cardedeu.  Un home ha denunciat un veí del municipi per un delicte contra la salut pública i abús sexual. Segons avança El9nou.cat, la persona afectada per interposar la denuncia després que el Nonu, un popular personatge de la festa major de Cardedeu, li abaixés la mascareta i li fes un petó amb llengua durant un espectacle nocturn. Els fets van tenir lloc el passat dissabte 15 d’agost al passeig Mestre Alexandri.

En declaracions al citat mitjà, el denunciat, de 36 anys, explica que quan va començar l’espectacle, el Nonu li va llepar la calba i més tard el personatge li va abaixar la mascareta i li va fer un petó. Tot just després, el denunciant va exposar les seves queixes a l’entitat organitzadora, El Garitu, que van indicar que el que va succeir formava part de l’espectacle, on és habitual que passin aquestes coses.

El Nonu és l’amfitrió de les Nones, un espectacle d’esperit irreverent amb més de 20 anys de tradició al municipi i que serveix per tancar la festa major de Cardedeu amb la lectura de diversos textos satírics. El denunciant lamenta els fets d'aquest personatge fictici: «No és normal que en un acte de 200 persones vingui un senyor i t’abaixi la mascareta». Posteriorment, va decidir marxar de l’acte i l'endemà va interposar la denúncia a la Policia Local del municipi. 

 

L'Ajuntament serà «molt més clar» amb les característiques del personatge

«El Nonu va transgredir les normes com fa cada any», expliquen fonts d’El Garitu a El9noucat. Malgrat això, reconeixen que «aquest cop, segurament, s’ha traspassat una línia». D’altra banda, la regidora de Cultura del municipi, Núria Pujolàs, ha descrit l’incident com «un accident poc afortunat» i ha assenyalat que acompanyarà la persona afectada «en tot el que puguem». Diuen que l’any que ve el consistori serà «molt més clar» amb les característiques del personatge. Finalment, ha informat que l’actor s’ha fet una prova PCR i ha donat negatiu.