L'home que es va endur a la petita Amèlia per error: «Em sento amb el deure de demanar disculpes»

Els fets van tenir lloc aquest dimecres

Imatge de l'home que es va endur la petita Amèlia per error
Imatge de l'home que es va endur la petita Amèlia per error | TELECINCO

«Vaig agafar la nena i vaig marxar». Són les paraules de l'home que, presumptament per confusió, va anar a buscar a l'Amèlia a l'escola pensant-se que era la seva filla però en realitat era una altra nena. En declaracions a Telecinco, reconeix que es va equivocar: «Vaig agafar aquella nena que no era la meva i em sento amb el deure de demanar disculpes». Els fets van tenir lloc a Calella i la nena va ser trobada a Tordera.

L'home feia dos anys, per problemes judicials amb la seva exparella, que no veia a la seva filla, de la mateixa edat i de nom Amèlia. En arribar a l'escola a les 16.00 hores de la tarda va preguntar per la nena i una professora suplent li va entregar la petita Amèlia. Alhora, mitja hora més tard van arribar els veritables pares i quan la van anar a buscar es van adonar que no hi era. 

Va ser en aquest moment quan va començar una recerca que va implicar cossos policials i administracions locals, des d'on també es va difondre a les xarxes socials un prec per buscar la nena al costat de la seva fotografia.

L'home explica que van anar a casa i que inclús la seva altra filla, més gran, va indicar que la petita Amèlia «estava molt canviada» però l'home, després de dos anys sense veure-la, va pensar que potser havia canviat. Per tot plegat, assegura que van berenar i van «fer una tarda normal» fins que es van assabentar de tot el confús succés. Un error que recordarà tota la vida.

 

Els Mossos denuncien l'escola i l'home

Els Mossos d'Esquadra denunciaran l'escola de Calella que va entregar la nena a l'home que no era el seu pare. La denúncia es cursa per entregar un menor a una persona sense consentiment dels tutors legals, en aquest cas els seus veritables pares. Pel que fa a l'home, la policia l'ha denunciat per sostracció de menors.

En aquest cas no se'l denuncia per la confusió, sinó perquè la intenció d'aquest individu de 53 anys era endur-se la seva filla de debò, fet que tenia vetat per una qüestió de custòdia legal.


Comentaris

envia el comentari