Un home perd la vida i dos es troben en coma després d'un blanquejament dental

Encara s'està intentant esclarir la causa de la defunció

Imatge d'una habitació d'un hospital
L'estat de salut dels hospitalitzats en coma millora a mesura que avancen els dies  | Pixabay

Un home britànic de 33 anys ha mort després de sotmetre's a un tractament de blanquejament dental, mentre dos dels seus amics es troben hospitalitzats en coma. Richard Molloy ha mort després de viatjar a Marmaris, Turquia. Malgrat que encara s'està intentant d'esclarir la causa de la mort d'aquest DJ Britànic, tot apunta que la culpa seria la ingestió d'uns medicaments.

Segons 'The Guardian', els tres joves haurien estat prenent aquests fàrmacs relacionats amb el tractament de blanquejament dental abans de ser trobats inconscients en un apartament. Molloy i els seus amics, Declan Carson i Aaron Callaghan, haurien llogat aquest habitatge per la seva estança a Turquia. 

Els tres homes són del districte d'Ardoyne, situat al nord de Belfast. Almenys una de les famílies dels homes està viatjant des de Liverpool per estar amb el seu familiar, mentre s'agilitza la burocràcia per repatriar el cos de Richard Molloy a casa. Segons els informes, Carson, pare de dos fills, i Callaghan es troben en coma, però el seu estat està millorant a mesura que passen els dies.

 

Paraules de les autoritats

Des del Ministeri d'Assumptes Exteriors s'ha traslladat tot el suport a la família del mort i han destacat que continuen en contacte amb les autoritats turques. Un portaveu del govern irlandès també s'ha pronunciat al respecte: «Estem al cas i estem proporcionant assistència consular».

D'altra banda, el diputat del Sinn Fein de Belfast del Nord, John Finucane, ha descrit la tragèdia com «absolutament esfereïdora» perquè ha afectat «tres joves en forma i sans». «És una tragèdia, ara hi ha una família que haurà de fer plans per portar el seu fill a casa per enterrar-lo», relata.

El vicealcalde del SDLP de Belfast, Paul McCusker, també s'ha pronunciat al respecte i és que la notícia ha estat «preocupant i devastadora» per ell, mentre que el regidor del Sinn Fein del nord de Belfast, JJ Magee, ha afirmat que la comunitat d'Ardoyne es troba «en estat de xoc» pel tràgic succès. I és que el que anava a ser un viatge de plaer per aquests amics s'ha convertit en un autèntic malson que s'ha cobrat una víctima mortal.


Comentaris

envia el comentari