Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la millor pizzeria d'Espanya

El millor restaurant d'Espanya, segons Just Eat, és català: és una sorpresa majúscula

El restaurant català ha estat reconegut per la plataforma Just Eat

La plataforma de menjar per emportar Just Eat ha reconegut al restaurant Home pizza, situat a Castelldefels, com el millor restaurant d'Espanya en la VIII edició dels Premis Just Eat. L'espai ha estat reconegut amb un guardó que reconeix la tasca del local adherit a la plataforma. 

El reconeixement és un premi que s'atorga al local amb més vots per part dels usuaris de la plataforma, que mitjançant una votació popular trien qui se'l mereix. Amb aquest reconeixement, la pizzeria de Castelldefels suma el tercer guardó de Just Eat, ja que el 2019 i el 2021 va guanyar el de Millor restaurant de Catalunya. Aquest any, a més de ser reconegut com el millor restaurant d'Espanya, també ha rebut el de Millor restaurant de la zona de Catalunya, Aragó i Balears.  

El president d'hostaleria d'Espanya, Luis Yzuel, ha estat l'encarregat de donar el premi a les millors pizzes artesanals, elaborades per David Varela i Alejandro Moreno. 

El millor restaurant americà, a Terrassa

L'hamburgueseria gourmet La Tremenda de Terrassa s'ha endut el premi del Millor restaurant americà. El local, que ja va ser premiat amb aquest guardó el 2021, ho ha tornat a ser aquest any.  

Amb tot, 20 establiments del país han estat reconeguts en aquesta nova edició, pels usuaris de la plataforma que han votat en diferents categories: Millor restaurant especialitzat, Millor restaurant de la zona, Categories especials, i Millor restaurant d'Espanya.

La resta de premis destacables han estat repartits per la resta de l'Estat. Eh Voilà! (Valladolid) ha repetit en ser el millor restaurant a les xarxes socials. Locco Burger (Sevilla) ha rebut el guardó al millor restaurant nou de la zona de Sevilla, mentre que Qi Food Restaurant Healthy (Elx) ha estat reconegut a l'espai més sostenible. 

Des de la direcció de Just Eat, asseguren que aquesta edició destaca per la varietat i qualitat de l'oferta gastronòmica. «Per a  nosaltres, són tan importants els socis com els usuaris, treballem per a poder oferir sempre els millors serveis prestant atenció a l'entorn i les seves necessitats», ha indicat la directora, Paula Pascual. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a eslaviar!