Ángel Rodríguez ha aconseguit remuntar en el primer temps gràcies a dos gols seus

El Calafell torna amb les mans buides de la pista del Liceo

Els verds no poden sorprendre el conjunt gallec i perden (4-0) un nou partit lluny de casa. Aguanten vint minuts però Torres i Marc Grau encarrilen el triomf fregant el descans

No ha pogut ser. El Club Patí Calafell no ha pogut donar la sorpresa a la pista del Deportivo Liceo i ha perdut per 4 a 0 contra el segon classificat de la lliga, únic integrant de la competició capaç d’aguantar el ritme del FC Barcelona. Els verds, que volien trencar la mala dinàmica lluny d’un Pavelló Joan Ortoll on han sumat els quinze punts que s’han disputat allà, hauran d’esperar al pròxim desplaçament per endur-se el segon triomf com a visitant de la campanya.

Aguanten els primers vint minuts

El Calafell no ha anat a Galícia a intentar no sortir escaldats. Un fidel reflex d’això és que els del Baix Penedès han plantat cara durant gran part del primer temps. No ha estat fins a la recta final d’aquest quan el marcador s’ha torçat. Dava Torres culminava un contraatac iniciat per Marc Grau per la dreta que ha acabat amb una centrada al pal llarg d’un Martí Serra que ha vist com el golejador local posava l’estic per obrir el marcador en el minut 21. Quan faltaven dècimes de segon per al final del primer temps, l’àrbitre ha xiulat una falta directa. Els nervis sobre la pista estaven presents després d’una enganxada dialèctica entre Ángel Rodríguez i Dava Torres. En aquesta ocasió era Marc Grau qui, després d’un primer intent que l’àrbitre ha ordenat repetir, aconseguia el segon gol del matx.

El segon temps ha repetit bona part del guió del primer. El Calafell ha aguantat sense encaixar durant un bon espai de temps però en el minut 41, Roberto Di Benedetto volia fer una apertura cap a la banda amb la mala fortuna que la bola ha tocat en la cama de Sergi Torné, despistant Martí Serra i marcant-se en pròpia porteria. El 4 a 0, obra de Torres des del punt de penal, ja era una anècdota per a un CP Calafell que seguirà sisè amb 24 punts, veient com la cinquena plaça del Reus Deportiu Miró marxa a set punts de distància.

El pròxim compromís dels homes dirigits per Ferran López serà dissabte a les 20.00 hores rebent el Girona a l’intractable Joan Ortoll.