El Calafell rebent instruccions de Ferran López

El Girona trenca la ratxa de victòries del Calafell al Joan Ortoll

El Calafell no pot passar de l’empat (1-1) davant el Girona i trenca la ratxa de cinc victòries seguides com a local. Torné, amb una falta directa, evita la derrota en el segon temps

El Club Patí Calafellno ha pogut sumar la sisena victòria seguida com a local després d’empatar (1-1) davant el Girona. Els verds, que arribaven al matx amb el repte de seguir sumant de tres en tres davant el seu públic, han quallat un duel que no ha estat suficient per decantar el triomf. La manca de punteria en el matx d’avui i les bones intervencions del veterà Jaume Llaverola a la porteria gironina han impedit una alegria més dels del Baix Penedès com a locals.

Dos gols en 50 minuts

El resultat final (1-1) és més típic del món del futbol que no pas de l’hoquei. La falta de gols no és sinònim de partit avorrit però cert és que el duel d’aquest vespre al Pavelló Joan Ortoll no passarà a la història per ser un dels més emocionants que es recorden. L’equilibri inicial de l’encontre es trencaria en el minut 21 gràcies a una jugada carregada de mala fortuna. Una internada de l’excalafellenc Gerard Pujol per darrere de la porteria de Martí Serra acabaria amb l’ara jugador gironí fent una passada al segon pal que Ángel Rodríguez, sense voler, desviaria cap al fons de la seva pròpia xarxa. Serra no ha pogut evitar la diana que pujaria al marcador por abans del descans.

Els homes dirigits per Ferran Pujol han intentat refer-se del cop abans de marxar cap al vestidor però no ho han aconseguit. Com tampoc ho han pogut fer després de la represa. La bona tasca gironina en defensa i les intervencions de mèrit de Jaume Llaverola han mantingut el 0 a 1 fins que els visitants han comès la desena falta. Sergi Torné agafava la responsabilitat del llançament i no perdonaria per empatar. Després d’una finta s Llaverola, el reusenc ha enviat la bola al fons de la xarxa gironina per situar l’1 a 1 en el minut 38. Faltaven dotze minuts per al final i tot podia passar. Tot i que ambdós equips ho han intentat, amb alguna intervenció salvadora de Martí Serra evitant el segon gol visitant, el marcador no s’ha mogut.

Això provoca que el Calafell es mantingui, de moment, en la cinquena posició ara amb 25 punts. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà dissabte vinent a les 18.00 hores visitant la pista del Taradell.