Logo Instagram
Logo Whatsapp
Imatge d'uns jugadors del CP Calafell celebrant un gol

El Calafell comença amb victòria l’OK Lliga 2020-2021

Els verds s’imposen a domicili i sumen la primera victòria de la temporada per consumar un feliç retorn a la competició oficial en el torneig de la regularitat

El Club Patí Calafell ha tornat a les pistes de l’OK Lliga amb el millor resultat possible: una victòria. L’equip baixpenedesenc torna de les instal·lacions del Club Patí Vic amb un triomf per 1 a 3  que permet al conjunt verd sumar els tres primers punts de la temporada 2020-2021 en el campionat de lliga.

Els homes dirigits per Pere Varias volien començar amb bon peu la temporada i han anat per feina ben aviat. Només s’ha tardat tres minuts a obrir la llauna. Concretament ha estat el reusenc Sergi Torné qui aconseguia batre el porter local Masoliver per fer el 0 a 1 gràcies a una recuperació i triangulació amb un Arnau Xaus que ha facilitat la bola per al gol del dorsal sis del Calafell.

Més gols en el segon temps

S’inaugurava el marcador ben aviat i aquest factor podia fer creure que el matx seria molt vistós pel que fa a arribades i generació de jugades d’atac. Tot i que ambdós conjunts han buscat la porteria rival, ho han fet sense encert i ambdós conjunts han anat al vestidor en el temps de descans amb l’avantatge mínim per als del Baix Penedès. El local Oller  ha disposat d’un penal que no ha transformat davant el debutant Xano Edo.

No ha estat fins als segons 25 minuts quan el marcador s’ha alterat, novament a favor del Calafell. La desena falta del Vic era aprofitada per  Eloi Mitjans per anotar el 0 a 2 en el minut 28. El Calafell aconseguia més marge d’error davant un Vic que ha intentat posar-se dins del partit. Ho ha aconseguit gràcies a una falta directa. Una targeta blava vista per Torné era aprofitada per Carles Sánchez. El xut directe del jugador local ha marxat fora però el refús procedent de la fusta ha estat aprofitat per anotar l’1 a 2 en el minut 33.

El Vic podia posar-se novament amb opcions de puntuar però el Calafell ha actuat amb rapidesa. Una jugada individual d’Arnau Xaus a l’esquerre de l’atac visitant ha acabat amb una bona rematada que ha superat Masoliver. Era el minut 36 i els verds tornaven a respirar amb certa comoditat que han mantingut fins al xiulet final.

Primer partit i primers tres punts. Inici per la porta gran. La pròxima cita dels calafellencs serà dissabte vinent a les 20.00 hores rebent el Caldes  al Pavelló Joan Ortoll.