Imatge del Calafell-Voltregà

El Calafell tira d’efectivitat a bola aturada per imposar-se al Palafrugell

Els verds guanyen a la pista d’un rival directe amb una estel·lar actuació de l’equip en jugadores a pilota aturada quan el matx semblava complicar-se en excés

El Club Patí Calafell ha guanyat  a la pista del Palafrugell  (4-8) en un matx on l’efectivitat en les jugades a pilota aturada ha resultat clau per desequilibrar l’enfrontament quan el desenvolupament del partit semblava complicar-se. Una excel·lent actuació de Martí Gabarró, autor de tres dies en tres faltes directes, ha resultat transcendental per viatjar cap al Baix Penedès amb uns tres punts que deixen l’equip a la desena posició amb 30 i vuit més que la zona de descens a l’OK Lliga Plata.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Inici fulgurant

Sis segons. Aquest és el temps que hat necessita el Calafell per estrenar el marcador. Un xut d’Eloi Mitjans des de lluny superava el local Luzón i es convertia en el 0 a 1 quan no s’havia arribat ni als primers deu segons d’encontre. L’espectacular sortida verda tindria continuïtat molt poc després gràcies a un Sergi Torné que ampliava distàncies amb el 0 a 2 sense sortir del minut 1 del matx. L’inici prometia però mantenir el nivell era quasi utòpic. No ha estat fins al minut 9 quan el local Ceschin retallava distàncies. Ràpidament ha estat Mitjans qui tornava a posar distància entre ambdós equips amb l’1 a 3.

Ja s’ha hagut d’esperar a la segona meitat per trobar una pluja de gols. El local Marc Figa anotava dos gols en dos minuts i situava l’empat (3-3) en el minut 33, el darrer aprofitant un llançament de penal. Quan els locals semblaven engrescar-se i poder remuntar al Calafell, ha aparegut la màgia de Martí Gabarró amb les accions d’estratègia. Aconseguia superar amb una elegància suprema al porter local Luzón amb una falta directa en el minut 27. Eloi Mitjans també aportaria el seu gra de sorra amb la transformació d’un penal en el minut 30, diana que era el 3 a 5 provisional.

Arnau Xaus aprofitava la situació de desgavell en els locals per fer llenya de l’arbre caigut amb el 3 a 6 en el minut 30. El duel semblava sentenciat però Gabarró  tenia ganes de festa. Aprofitava la quinzena falta local per fer el 3 a 7 en el minut 39. El Palafrugell només aconseguiria reduir distàncies en el minut 41 amb un xut de Xavi Aldrich però novament Gabarró tornaria a superar Luzón en una falta directa en el minut 42, fent pujar al marcador el definitiu i contundent 4 a 8.

Amb aquest resultat, l’equip de Pere Varias segueix desè a la taula però ara acumula 30 punts, vuit més que la zona de descens directe i set més que el Lloret que és onzè però que té dos partits pendents de jugar. La pròxima cita a la lliga  serà el 17 d’abril a les 20.00 hores rebent precisament el Lloret. Abans, tocarà competició europea.