El Calafell rebent instruccions de Ferran López

El Calafell torna sense punts de la visita al Caldes

Els verds quallen el pitjor matx de la present temporada i perd (4-2) un duel on acaba veient quatre targetes blaves. Els del Baix Penedès es queden amb sis punts

El Calafell rebent instruccions de Ferran López | OK Liga TV

El Club Patí Calafell ha perdut per 4 a 2 a la pista del Caldes després de, possiblement, el pitjor partit de la present temporada. L’equip dirigit per Ferran López no s’ha trobat còmode sobre la pista, sobretot a partir de la diana inaugural dels barcelonins. L’encontre, molt igualat fins als darrers minuts de la primera meitat, s’ha trencat quan Sito Ricart superava Martí Serra. Un xut llunyà de Cristian Rodríguez era rebutjat pel porter calafellenc, arribant la bola a un atent Ricart que ha obert la llauna en el minut 23.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Ja en el segon temps, una targeta blava a Sergi Torné acabava amb una falta directa que transformava el local Cristian Rodríguez per fer el 2 a 0 i posar més distància entre ambdós conjunts. El Calafell havia de reaccionar ràpidament i ho aconseguia gràcies a un gran gol d’Arnau Xaus. El jove jugador verd rebia una bola a la frontal i engaltava un xut creuat que superava Gerard Camps en el minut 34. La diana no ha servit de gaire, ja que malauradament els locals tornaven a veure porteria en el minut 38. Xavi Rovira feia el 3 a 1 i el mateix jugador repetia en el minut 39 aprofitant una nova targeta blava, aquest cop a Sergi Romeu, marcant de falta directa.

Torné també ha gaudit d’una falta directa que no ha pogut anotar i el Caldes podria haver anotat el cinquè si no fos perquè Martí Serra amargava un penal a Marcos Blanqué. Malgrat que els de Ferran López han intentat retallar diferències ràpidament per entrar dins el partit, el  4 a 2 no ha arribat fins al minut 45 gràcies a Ángel Rodríguez. Pur maquillatge per a un electrònic que no s’ha mogut i que ha condemnat als del Baix Penedès a la segona derrota de la temporada 2019-2020, deixant-los amb sis punts a la taula, provisionalment en la desena posició.