Àlex Rodríguez celebrant un gol

L’invicte Reus Deportiu ho segueix sent després d’empatar contra el Caldes

Els reusencs empaten a la pista del Caldes i mantenen la condició d’invicte però veient com el Liceo queda líder en solitari

El Reus Deportiu Miró ha empatat (4-4) a la pista del Caldes en un encontre on s’enfrontaven dos dels equips que no han perdut encara a la lliga. Fent bona la seva condició, els dos l’han pogut mantenir després de repartir-se un punt cadascú en un encontre molt emocionant i atractiu per a l’espectador.

Pluja de gols inicial

Ben d’hora s’estrenaria el marcador. Xavi Rovira superava Càndid Ballart abans d’arribar al primer minut de joc i obligava el Reus Deportiu Miró a reaccionar si no volia haver de remar contra corrent. Els de Jordi Garcia no es quedarien de braços plegats i respondrien com està succeint habitualment en aquest inici de temporada: a bola aturada i amb Marc Julià de protagonista.

L’olotí, que arribava al matx havent marcat les sis faltes directes que ha pogut llançar i, per no trencar l’estadística, ha transformat la setena. Una targeta blava a Cristian Rodríguez en el minut 7 ha permès Julià poder superar Camps i empatar de forma ràpida. És més, Julià s’ha engrescat i ha capgirat el marcador amb un xut potent que no ha pogut aturar el porter local.

Malauradament, el Caldes ha reaccionat de forma quasi immediata i Ricart establia l’empat (2-2) poc després d’executar el sac inicial des de mitja pista. La bogeria de gols a Caldes de Montbui no s’ha aturat i en el minut 13 era el local Giménez qui ara feia el 3 a 2. El cinquè gol en menys de quinze minuts ha deixat pas a un duel més equilibrat, sense tanta efectivitat però amb la mateixa emoció fins que Sergi Miras ha ampliat la diferència amb el 4 a 2 en el minut 19.

Àlex Rodríguez ha marcat dos gols claus per puntuar | Reus Deportiu

Àlex Rodríguez empata

Faltava mitja hora de joc però el marge del Reus es reduïa. Un gol li donava opcions reals de puntuar però aquest s’havia de transformar. Una acció que ha tardat més de vint minuts en arribar. No ha estat fins al minut 42 de partit quan Àlex Rodríguez ha volgut compartir el protagonisme golejador de la jornada ganxeta. Un potent xut del dorsal 27 roig-i-negre ha superat Camps per posar el 4 a 3 i donar esperances a un Reus Deportiu que ha acabat el matx de menys a més.

Tant és així que el mateix Rodríguez tornava a realitzar un potentíssim xut en el minut 46 per empatar i fer tremolar les cames d’un potent Caldes. Encara que ambdós conjunts han buscat la diana de la victòria, aquesta no ha arribat i el duel d’invicte finalitza com havia començat: sense que cap dels dos hagi perdut. Dissabte vinent a les 20.00 hores, cita a la pista del Vic per intentar sumar la quarta victòria de la campanya en el segon matx com a visitant.