Àlex Rodríguez celebrant un gol

El Reus Deportiu guanya a Taradell i recupera la quarta plaça

Els reusencs s’imposen a la pista del Taradell i recuperen la quarta plaça que fins ara tenia el Lleida Llista. Els germans Rodríguez, protagonistes amb sis gols (tres per cap)

El Reus Deportiu Miró ha guanyat per 4 a 7 el Taradell  en el matx corresponent a la jornada 23 de l’OK Lliga i suma tres punts que li permet tornar a la quarta posició de la lliga, ingressant novament en les places que donen accés a la Lliga Europea 2021-2022. Els del Baix Camp han guanyat un duel on han pogut patir més del desitjat després de començar perdent, remuntar fins a un còmode 2 a 5 però veure com els locals se situaven a només un gol d’empatar quan faltaven deu minuts per al final.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Sis gols que queden en família

Els germans Rodríguez  han robat el protagonisme del matx. El local Dani, germà del visitant Àlex, obria la llauna en el minut 3 després de sorprendre Càndid Ballart. Els homes dirigits per Jordi Garcia no reaccionarien fins al minut 11 amb un fort xut d’Àlex Rodríguez. Pablo Nájera capgiraria el marcador pocs segons després per situar els reusencs per davant en el marcador, condició que ja no perdrien en cap moment.

El xilè Felipe Castro anotava l’1 a 3 amb una jugada individual per la banda dreta en el minut 18 i Marc Julià aprofitaria el vent a favor per anotar l’1 a 4 pocs segons després i encarrilar el matx. Malauradament, el Rodríguez local volia donar guerra i un xut llunyà es transformava en el 2 a 4, tot i que el seu germà respondria en el minut següent amb un 2 a 5 que tornava a situar la màxima diferència a favor dels del Baix Camp.

#OKLigaM | CP Taradell - Reus Deportiu Miró (23ª Jornada)

No ha estat fins al segon temps quan el Reus  ha vist perillar el resultat. Benito  feia el 3 a 5 en el minut 36 i novament Dani Rodríguez veia porteria amb el 4 a 5 en el minut 40. Faltaven deu minuts per al final i el Taradell es trobava a només un gol d’empatar. El duel, aparentment encarrilat en el primer temps, es podia escapar. Afortunadament per als interessos ganxets, Felipe Castro donaria una dosi de tranquil·litat amb el 4 a 6 en el minut 41 i Àlex Rodríguez remataria la feina amb el 4 a 7 en el minut 47.

Aquests tres punts fan pujar el Reus a la quarta plaça amb 44 punts, dos més que el Lleida Llista que ara és cinquè a la taula. Diumenge  a les 20.00 hores, visita del poderós Barça  al Palau d’Esports reusencs on ja esperaran els primers seguidors després d’un any sense públic a les graderies.