El Vendrell celebrant el tercer gol

El Vendrell cau a la pista del Palafrugell

Els del Baix Penedès cauen derrotats a la pista del Palafrugell i consumen la quarta derrota de la campanya en set jornades. L’equip és el cuer d’aquells que han jugat tots els encontres

El Club d’Esports Vendrell ha perdut a la pista del Palafrugell per 3 a 1  i ha patit la quarta derrota de la temporada després de set jornades disputades, resultats que el situen virtualment a la dotzena posició de la lliga sent el cuer de tots aquells conjunts que han disputat tots els partits possibles.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Gols matiners i tardans

El 0 a 0 en el marcador duraria ben poc. Abans del minut 5 de la primera part seria Sergi Canet, jugador local, qui desviaria un xut de Xavi Aldrich per despistar Shehda i fer l’1 a 0. El Vendrell ja havia de lluitar contra el marcador i no trobaria l’encert en la punta d’atac. No ha estat fins als segons 25 minuts quan el marcador s’ha alterat i no ha estat per a l’empat baixpenedesenc.

Un xut llunyà de Figa sorprenia Shehda després d’estar tapat per Canet i pujaria el 2 a 0 en el marcador. Un resultat que no es mouria fins a la recta final del matx. Xavi Crespo aconseguia situar el conjunt de Josep Lluis Delriu dins de l’encontre i amb opcions de puntuar en el minut 47. Un xut llunyà era desviat per l’estic de Crespo per fer el 2 a 1 i encetar un nou encontre de dos minuts i 48 segons.

#OKLigaM | CH Palafrugell - CE Vendrell (7ª Jornada)

Els roig-i-negres han posat tota la carn a la graella i fins i tot han canviat Shehda pel cinquè jugador de pista. La jugada ha sortit malament quan en una de les darreres accions de l’encontre s’ha perdut la possessió de la bola i Ceschim  ha anotat el definitiu 3 a 1 a porteria buida.

Aquesta derrota, la quarta de la campanya, deixa el Vendrell en la dotzena posició amb cinc punts, un més que la zona de descens directe. La pròxima cita dels vendrellencs serà dissabte vinent a les 18.00 hores rebent el Lloret.