YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Educació anuncia canvis en la preinscripció escolar, que començarà al març

El procés es farà de manera telemàtica

Taules i cadires en una classe buida d'una escola
La pròxima preinscripció escolar es farà de manera telemàtica | Pixabay

A falta de saber si el pròxim curs serà completament presencial per a totes les etapes o s’haurà d’optar per una docència online, el Departament d’Educació ha anunciat el termini de la preinscripció escolar pel proper curs.

La preinscripció escolar per al curs 2021-2022 serà del 15 al 24 de març del 2021 al segon cicle d'educació infantil i primària i del 17 al 24 de març a secundària.

La preinscripció es farà de manera telemàtica

El procediment es tornarà a fer de forma telemàtica, com ja es va fer per aquest curs a causa de la pandèmia, i es donarà el suport necessari a les famílies que no disposin dels mitjans necessaris, segons ha informat aquest divendres el Departament d'Educació. Pel que fa als ensenyaments postobligatoris, el període anirà de l'11 al 17 de maig per a batxillerat i cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny i del 25 al 31 de maig per a cicles de grau superior i d'arts plàstiques i disseny.

Educació ha explicat que amb aquest avançament informatiu els centres podran tenir una «aproximació» per preparar la propera preinscripció. La concreció de les dates de matriculació i de preinscripció de la resta d'ensenyaments es farà a través de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat (DGC) de la resolució que regula el procés.

Els horaris oficials per la pròxima preinscripció escolar

Així, ara mateix els horaris per realitzar la preinscripció escolar són els següents:

  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig de 2021
  • Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021

Amb aquest avançament informatiu de les dates, els centres educatius ja podran tenir una aproximació per preparar la propera preinscripció. La resta de dates de la preinscripció i matrícula d’aquests ensenyaments, així com els calendaris de la resta d’ensenyaments, es concretaran quan es faci pública la resolució que regula tot el procés, a través del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari