Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Varies persones esperant amb mascareta per entrar al Banc Santander

Només queden unes hores per aconseguir el regal de 500 € del Banc Santander

El Banc Santander fa un esforç per captar nous clients aquest segon trimestre de l'any

Una de les promocions més ambicioses del Banc Santander està a punt d'arribar al final. Mitjançant això, els clients de l'entitat podrien rebre fins a 500 euros de regal si compleixen una sèrie de requisits.

Són moltes les companyies financeres que ofereixen campanyes atractives amb vista a la captació de nous clients. Entre altres coses, sol·liciten la domiciliació de nòmines, contractació de productes financers o que es captin amics per a l'obertura de comptes.

En el cas del Santander opta principalment per aquesta darrera mesura. I és que, en qüestió d'uns dies, deixaran d'estar en vigor un parell de programes. Entre ells hi ha 'Porta un amic amb Nòmina' i 'Porta un amic amb Bizum'.

La primera alternativa permetrà al padrí, la persona que recomana als nous clients, aconseguir fins a 500 euros. Així és, i això tan sols per aconseguir que alguns amics domiciliïn el seu salari al banc. Per part seva, amb l'altra promoció el benefici arribaria als 300 euros.

Aquestes campanyes van començar el 13 d'abril passat i estaran habilitades fins avui, 12 de juny. Per tant, aquells que estiguessin en dubte, encara tenen unes poques hores per contractar-ho. El procés per participar en aquests dos programes és ben senzill.

Primer plà d'un caixer automàtic exterior del banc Santander
El termini per gaudir d'aquesta recompensa finalitza el 12 de juny | Europa Press

Només cal seleccionar allò que millor s'ajusti a cada client. En qualsevol cas, el primer que hauríem de fer seria obrir un compte en línia o ser ja usuari de l'entitat. A partir d'aquí tot resultarà més simple.

En què consisteix la campanya de Bizum?

Amb 'Porta un amic amb Bizum', l'actual client del Banc Santander podria assolir un benefici de 300 euros. No obstant això, per fer-ho caldrà que convenci deu amics perquè s'obrin un compte a l'entitat i es registrin a Bizum.

A més a més, se'ls sol·licitarà que activin la targeta de dèbit retirant diners del caixer o fent una compra. Així mateix, per cada persona que aconsegueixi captar pel banc, el client obtindrà de regal 30 euros. El màxim permès són deu, per la qual cosa s'embutxacaria per aquesta gestió fins a 300 euros.

Quins requisits exigeix la campanya amb nòmina?

D'altra banda, hi ha una altra alternativa per aconseguir diners del banc. Per mitjà de 'Porta un amic amb Nòmina', el Banc Santander premiarà amb fins a 500 euros els seus clients si conviden deu amics seus.

Concretament, se'ls demanarà que obrin un compte en línia, domiciliïn una nòmina d'almenys 600 euros al mes i una permanència de 24 mesos. Cada usuari que aconsegueixi captar el padrí li permetrà aconseguir un guany de 50 euros. Tanmateix, l'amic que obri el compte tampoc se n'anirà amb les mans buides, ja que li regalaran 150 euros.

Mans de dona agafant bitllets d'euro
El beneficiari cobraria un màxim de 500 euros per captar nous clients | Getty Images

El procediment per endur-se aquest regal és molt senzill. Només cal ingressar a la web habilitada i seleccionar la campanya 'Porta un amic amb Nòmina'. Després d'això caldrà prémer sobre el botó 'Obtenir codi' i compartir-lo amb totes aquelles persones que vulguis.

Però no n'hi haurà prou amb convidar els amics, ja que aquests també hauran d'aportar el seu granet de sorra. Se'ls exigirà l'obertura d'un compte en línia i que confirmin si compleixen les condicions que imposa el programa. En cas que sigui així, tant el client com l'amic cobrarien aquest premi.

La quantitat màxima que obtindria seria de 500 euros, i per aconseguir-ho hauria de recomanar a 10 amics perquè s'adhereixin a les promocions del Banc Santander i en domiciliaran la nòmina.

No obstant això, qui no arribi a aquest límit també podria percebre una recompensa, ja que el regal puja a 50 euros per persona convidada. Els interessats deuen esgotar-se, ja que aquesta iniciativa finalitza avui mateix, 12 de juny.