IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Hospital Clínic i el Vall d'Hebron, entre els cinc millors de l'Estat

El Clínic ocupa la segona posició mentre que el Vall d'Hebron ha aconseguit ser el cinquè més reputat

Imatge de l'entrada de l'Hospital Clínic de Barcelona
Imatge de l'entrada de l'Hospital Clínic de Barcelona | extraconfidencial.com

Dos dels grans hospitals catalans, concretament de Barcelona, es troben entre els cinc centres hospitalaris amb més reputació de tot l’Estat l’any 2018. L’Hospital Clínic i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ocupen el segon i cinquè lloc, respectivament, en una llista feta després d’haver consultat a diversos experts.

Els resultats han estat obtinguts després d’haver fet 5.656 enquestes a professionals i també amb l’avaluació del 180 indicadors objectius de 2.280 serveis clínics. Tot això, englobat dintre del V Monitor de Reputació Sanitària fet per la companyia Merco, ha determinat que el millor hospital públic del país és el madrileny La Paz.

D’altra banda, cal mencionar també que els privats de Barcelona també s’emporten el seu reconeixement. El centre mèdic Teknon i l’Hospital Quirón ocupen la cinquena i desena posició del rànquing de centres privats, encapçalat per la Clínica Universitat de Navarra.

L’hospital Clínic, el segon millor de l’Estat

Es tracta del cinquè any consecutiu que aquest centre es fa amb la segona posició en la llista de millors hospitals espanyols, una posició que sempre ha obtingut quedant per darrere de La Paz, el centro millor valorat de tota Espanya.

Aquest hospital de Barcelona ha estat el millor valorat per metges especialistes. Destaquen d’ell les seves atencions relacionades amb l’aparell digestiu, l’hematologia, la nefrologia, la pneumologia, la urologia i la cirurgia general. També ha estat considerat com el que té una millor gestió i un millor equip de gestió.

El cinquè millor hospital d'Espanya, el Vall d’Hebron

Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.
Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. | Arxiu

 

El Vall d’Hebron ha aconseguit fer-se amb la cinquena posició, per davant seu, a banda dels ja mencionats, es troben també els hospitals Gregorio Marañón i 12 de Octubre, tots dos de Madrid.

D'aquest centre hospitalari barceloní destaca que, tot i que no es troba entre els tres amb més reputació, segons l'estudi fet, sí que és el millor valorat per les associacions de pacients -que també han participat en l'informe-. Cal mencionar també que ha estat el millor valorat en un dels seus serveis clínics, l'oncologia mèdica.


Comentaris

envia el comentari